Hjem Nyheter Globalt Sinte reaksjoner når The North Face publiserer reklame for homofili

Sinte reaksjoner når The North Face publiserer reklame for homofili

5

HOMOPROPAGANDA Rasende kunder ønsker å boikotte selskapet ettersom det nå har spredt vulgær homopropaganda.

Storforetak og homolobbyen forsøker i økende grad å forbinde sommeren med «pride»-parader og homofili.

Foretaket The North Face har nå kastet seg på trenden ved å publisere en reklamefilm der en homofil transe med rødt hår deltar.

Filmen innledes med at en heterofil person sier at «naturen lar deg være den du er» før transen, som heter Pattie Gonia, dukker opp i bildet og roper «til og med homoseksuell!»

Hva homofili og transpersoner har med friluftsliv og klær å gjøre er uklart, noe mange av kommentarene på selskapets Youtube-konto også påpeker.

«Jeg kommer aldri til å kjøpe et North Face-produkt igjen», skriver en bruker. En annen bruker skriver at han vil returnere North Face-jakken han nettopp har kjøpt. En kvinne skriver at hun ikke vil returnere jakken sin, men vil dekke firmalogoen for å unngå å skamme seg. Youtube har endret det slik at seerne ikke lenger kan se hvor mange tomler ned filmen har fått, men da kun se at noen få homofile entusiaster har likt filmen.

Twitter beskriver Pattie Gonia yrket sitt som «profesjonell homofil» og kaller seg også «skeiv» og «dragqueen». Ifølge The North Face skal Gonia og foretakets representanter kjøre en «pride»-turné i USA i løpet av sommeren.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
8 måneder siden

Det er vanskelig å forstå at kles- og moteprodusenter har noe å tjene på å fronte homoseksuelle eller minoritetspersoner i sine reklamekampanjer. Det er ikke de som sørger for kjedenes inntjening, og streite kunder ergrer seg med rette over slik markedsføring. Men det har vel noe med PK-innretningen til bransjen og reklameprodusentene å gjøre? Det er viktigere å signalisere woke enn å tenke på bunnlinjen, og samtidig spytte på hvite kunder..

Roger M
Roger M
8 måneder siden

Go woke, go broke!

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Roger M
8 måneder siden

jammen søren det var jo det eg skulle skrive hehehe

J.H
J.H
8 måneder siden

Homolobbyen er ikke bra for homofile, de homofile som skulle tro det er ikke våkne. Denne aggressive og bisarre fremtoningen hvor alle og alt skal påtvinges homopropaganda og LGBTQP-tankesett gjør bare at alt flere virkelig får avsky for homofile, mer enn noen gang tidligere. Så de gjør best i å gå inn i skapet igjen og praktisere sitt avvik bak 4 vegger og lukket dør.

Snusen
Snusen
8 måneder siden

Hva faen? Er det reklame for et nytt telt hvor du kan se rett opp i skrævet til en psykisk ustabil tulling? «Alle velkommen»…nei takk!