Hjem Nyheter Globalt Sinte reaksjoner når The North Face publiserer reklame for homofili

Sinte reaksjoner når The North Face publiserer reklame for homofili

HOMOPROPAGANDA Rasende kunder ønsker å boikotte selskapet ettersom det nå har spredt vulgær homopropaganda.

Storforetak og homolobbyen forsøker i økende grad å forbinde sommeren med «pride»-parader og homofili.

Foretaket The North Face har nå kastet seg på trenden ved å publisere en reklamefilm der en homofil transe med rødt hår deltar.

Filmen innledes med at en heterofil person sier at «naturen lar deg være den du er» før transen, som heter Pattie Gonia, dukker opp i bildet og roper «til og med homoseksuell!»

Hva homofili og transpersoner har med friluftsliv og klær å gjøre er uklart, noe mange av kommentarene på selskapets Youtube-konto også påpeker.

«Jeg kommer aldri til å kjøpe et North Face-produkt igjen», skriver en bruker. En annen bruker skriver at han vil returnere North Face-jakken han nettopp har kjøpt. En kvinne skriver at hun ikke vil returnere jakken sin, men vil dekke firmalogoen for å unngå å skamme seg. Youtube har endret det slik at seerne ikke lenger kan se hvor mange tomler ned filmen har fått, men da kun se at noen få homofile entusiaster har likt filmen.

Twitter beskriver Pattie Gonia yrket sitt som «profesjonell homofil» og kaller seg også «skeiv» og «dragqueen». Ifølge The North Face skal Gonia og foretakets representanter kjøre en «pride»-turné i USA i løpet av sommeren.