Hjem Opinion Kommentar Sionist-fraksjon i Labour bak Corbyns avgang

Sionist-fraksjon i Labour bak Corbyns avgang

SIONISME Valget av Jermey Corbyn til partileder for det britiske Labour-partiet i 2015 ble forsøkt undergravet fra første stund av sionistiske krefter innad i partiet. Med opprettelsen av LAAS («Labour Against Anti-Semitism») i 2016 gikk det etter hvert så langt at de forsøkte å sabotere for sitt eget parti ved valget i 2017, alt for å diskreditere Corbyn. Dette kommer frem i en nylig frigjort intern rapport med navnet «The work of the Labour Party’s Governance and Legal Unit in relation to antisemitism, 2014 – 2019», som ble utarbeidet for organisasjonen EHRC som etterforsker partiet etter anklager om antisemittisme.

Foto: Getty Images

Jeremy Corbyn valgte som kjent å trekke seg i år, etter valgnederlaget i 2019, et valg partiet tapte mest på grunn av vinglete fremferd i spørsmålene rundt Brexit og partiets noe uklare stilling til dette. Da hadde han sittet som partileder i Labour siden 2015. Fra dag én har dette imidlertid vært kontroversielt blant visse grupperinger innad i partiet, så kontroversielt at de har vært villige til å jobbe for at partiet tapte ved valg. Kontroversene har dreid seg om Corbyns syn på Israel og Palestina, hvor han har vært en uttrykt støttespiller for sistnevntes rettigheter.

Den sionistiske fraksjonen LAAS ble opprettet nettopp på bakgrunn av Corbyns inntreden som partileder, og denne har utgjort en mektig stemme både innad, så vel som utad i partiet. I rapporten som nå er gjort kjent kommer det frem at grupperingen har «screenet» nye medlemmer for å kunne avgjøre om deres syn på Israel og jøder. Som antisemittisk klassifiserte man blant annet kritikk av Israel, kritikk av «Blairites» (tilhengere av tidligere partileder, sionist og krigshisser Tony Blair), støtte til George Galloway og kritikk av kapitalmakten. På bakgrunn av dette kunne de stoppe medlemskapet eller uteslutte personer i partiet.

Corbyn er selvsagt alt annet enn antisemitt, men han er et hinder for kabalen av globalister i dets mange avskygninger, om det er sionister, kapitalister eller militære intervensjonister, i makt av den posisjonen og innflytelsen han hadde. Dette illustreres kanskje best av det faktum at den amerikanske utenriksministeren, Mike Pompeo, i et hemmelig møte med en britisk-jødisk organisasjon lovte at USA ville intervenere hvis Corbyn og Labour vant valget i 2019. Om det hadde blitt et nytt Libya vites ikke, Boris Johnson og de konservative vant som kjent den runden.

LAAS og deres tilhengere vant frem med sitt undergravende og udemokratiske arbeid og Corbyn valgte da å trekke seg tidligere i år. Han ble erstattet av den uttrykte sionisten Keir Starmer som er gift med en jødisk kvinne, som har familie i Tel Aviv, overholder jødiske tradisjoner og besøker synagogen jevnlig.

Les også:
Sionisme