Hjem Nyheter Norge Siste nytt: Julebordangrepet

Siste nytt: Julebordangrepet

Vi har tidligere rapportert og skrevet om blitz sitt angrep mot julebordet på La Bohéme i Oslo. Fyret.nu publiserte igår til dels ukjent og sjokkerende informasjon om hendelsen.

e5c1255d4f96b56cabb3595eaef1f3c1

Julebordet i seg selv, skal absolutt ikke ha vært av noen «nynazistisk» art, men vært en venners venner fest, hvor noen få personer fra det nasjonale miljøet på 90-tallet, og noen aktive nasjonalister skal ha vært blant deltakerne. Det store flertallet hadde absolutt ingen tilknytning til hverken det nasjonale eller «nynazistiske» miljøet.

Inne på utestedet, skal en navngitt journalist fra Dagbladet blitt observert, og i tillegg skal en journalist fra Aftenposten blitt observert på utsiden i tiden før angrepet fant sted.

Personer tilknyttet blitz ble observert tidligere på kvelden av julebordsgjestene, da de var utenfor og skulle trekke frisk luft, og avkrefter dermed utsagnet om at angrepet skal ha vært spontant.

Om informasjonen fra Fyret.nu er korrekt, så vil man med stor sannsynlighet kunne hevde at personer fra landets ledende aviser visste om angrepet før det fant sted.

Kilde:
Fyret