Hjem Nyheter Norge Siv Jensen og FRP vil videreføre støtten til Antirasistisk Senter

Siv Jensen og FRP vil videreføre støtten til Antirasistisk Senter

19

JØDISK MAKT Siv Jensen og Fremskrittspartiet sier nå at de likevel ikke vil kutte støtten til flere organisasjoner, som de i utgangspunktet hadde planlagt – inkludert Antirasistisk Senter.

Det var gjennom statsbudsjettet det ble kjent at regjeringen ville kutte deler eller hele støtten til flere organisasjoner, deriblant Retretten, Wayback, Ecpat, Frelsesarmeen, Antirasistisk Senter og Human Right Service (HRS). De siste dagene har det imidlertid kommet andre signaler: Fremskrittspartiets partileder Siv Jensen skrev på Facebook at kuttene likevel ikke skal gjennomføres – støtten opprettholdes som før.

Det viser seg imidlertid at det likevel kanskje ikke er så enkelt. Abid Raja og Guri Melby fra Venstre uttaler at det slettes ikke er enighet om å reversere kuttene:

– Det stemmer det som Abid sier. Vår stortingsgruppe har ikke noe ønske om å reversere kuttet til HRS. Støtten ble ikke kuttet ved en feil, sier Melby til Dagbladet.

Langt mer bemerkelsesverdig enn at FRP vil videreføre støtten til HRS er det derimot at de også ønsker å gjøre dette for den folkefiendtlige organisasjonen Antirasistisk Senter. Organisasjonen, som ledes av blant annet Rune Berglund Steen og jøden Ervin Kohn, har tidligere i år lansert en indoktrineringsside for barn og unge og har gjentatte ganger tatt til orde for å forby Den nordiske motstandsbevegelsen. I det siste har Antirasistisk Senter bedrevet en utstrakt tiggervirksomhet, hvor 22. juli-kortet har blitt brukt for å skape sympatier.

Jensen snudde også da FRP skulle ta stilling til omskjæring, etter at hun og Finansdepartementet mottok en gruppe jødiske delegater fra ulike internasjonale organisasjoner og menigheter – om det samme er tilfellet også denne gangen kan ikke sies med sikkerhet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
4 år siden

Den kom ikke som en bombe. Siv Jensen og FRP er noen falske globalister, og ikke minst det verste rævslikkerparti når det kommer til jødisk makt.

Trond
Trond
4 år siden

Siv Jensen støtter jødisk omskjæring: https://i.imgur.com/HVluDK7.png

Jødisk omskjæring (Brit milah – Metzitzah b’peh) – er langt verre en muslimsk omkjæring!:
https://youtu.be/TrsENvsJSDE
https://youtu.be/vSutQxgC7Vw
https://youtu.be/XfEZ7tBA-4U

Sier jødene hopp, så hopper Siv Jensen og drar ned buksa etterpå.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Frepp’ere som fortsetter med å stemme ’’strategisk’’ på FRP etter dette må være både blinde og døve.

Trond
Trond
4 år siden
Harald
Harald
4 år siden

(((Antirasistisk Senter))) er kodeord for Anti-Hvit.

Nitram
4 år siden

Og fortsatt så kommer man til å høre ved neste valg at folk skal stemme FRP.. Folk må ha øyner og ører åpne, å fange opp ting de ser rundt seg, men det virker som at slike utsagn som siv Jensen gjør her bare går hus forbi.

Tom
Tom
Svar til  Nitram
4 år siden

Folk flest ser ikke lenger enn sin egen nese dessverre! Dette er også grunnen til at (((de))) promoterer såkalt demokrati verden over. Den store massen burde ikke ha mulighet til å velge hvem som skal styre like lite som arbeidere ikke får velge hvem som skal være sjef for bedriften de jobber for. Massen styres av sine følelser ikke logikk

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tom
4 år siden

Hvem synes du bør bestemme hvem som skal styre et land?

Tom
Tom
Svar til  Asgaut
4 år siden

Det bør bestemmes utifra kompetanse og av likeverdige menn. En elite av nordiske menn og kvinner. Ikke av mennesker som knapt nok vet hva en stemmeseddel er og som er mer opptatt av reality programmer enn sitt folk

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tom
4 år siden

Synes dette kan høres ut som noe i nærheten av valgsystem de har i kommunistiske diktatur som Nord-Korea eller ekstreme islamistiske stater, som verken du eller jeg ønsker å sammenligne oss med.

Og hvem er det som eventuelt skulle avgjøre hvilke likeverdige menn med kompetanse som skulle styre landet.

Tror neppe du behøver å føle uro for at mennesker som knapt nok vet hva en stemmeseddel er skal ødelegge det norske valgsystemet. Disse menneskene bruker nok neppe stemmeretten sin. Må hugse på at ca hver fjerde velger lar være å stemme når det er Stortingsvalg.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Har lest mesteparten av kronikken. Noe interessant. Selv er jeg altså ikke «Limmy». Forsøker å etterstrebe meg på å unngå å komme med negative personkarakteristikker og holde meg mest mulig saklig. Vil gjerne forsøke å forstå den nordiske motstandsbevegelsens ståsted og argumentasjon nærmere. Men da må dere gjerne forklare til meg, for tidvis er det ikke spesielt vanskelig å finne andre argumenter enn de dere bringer til torgs, som fremstår som mer adekvate. Så er jeg relativt fersk her inne da, og kanskje fått litt vel mye blod på tann. For synes det er mange debatter her inne jeg får… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Asgaut
4 år siden

«Vil gjerne forsøke å forstå den nordiske motstandsbevegelsens ståsted og argumentasjon nærmere.»

Du upprepar dig Limbeck.
Lögnen kräver ett gott minne. Något du uppenbarligen inte har.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Skjønner ut fra det som skrives her, og når jeg googler, at Limbeck har vært en tidligere debattant på dette forumet. Har nå lest en del debatter hvor Limbeck har deltatt. Skjønner godt at du, og flere med deg, tror det kan være Limbeck som er tilbake, siden jeg innser at vedkommende og jeg skriver litt på samme måte. Men det er altså ikke meg. Nå vet ikke jeg hva som skjedde med Limbeck. Mulig vedkommende ble utestengt eller trakk seg ut selv. Dersom ønsker å stenge forumet for mine innlegg så får du/dere vel bare gjøre det. Som nevnt… Les mer »

Vegard
Vegard
Svar til  Asgaut
4 år siden

Ser ut til at du traff spikeren her, Nyberg 🙂

Trond
Trond
4 år siden

En FRP-tilhenger er;
Idioten som snakker om integrering, fremfor repatriering.
Idioten som ønsker å gi vekk norske jobber til fremmede lykkejegere.
Idioten som «ønsker å verne om norske verdier», men selv har en importert thai-kone.
Idioten som ikke har noe imot folkutbytte, bare det ikke er jøde-kritiske muslimer.
Idioten som kun er imot muslimer, fordi muslimene ikke liker jødisk okkupasjon.
Idioten som sprer fake news om nasjonalsosialister, kun fordi de er kritisk til jødisk makt.
Idioten som tydeligvis setter jøder og jødiske interesser foran sitt eget folk.
En forbanna folkeforræder, en shabbos goy!

https://imgur.com/a/KZexRvM

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Å stemme Frp er like strategisk som å velge å kjøre i andre gir istedet for femte mot et stup.

Arno
Arno
4 år siden

Trond, du traff spikeren på hodet der når det gjaldt frepper-idiotene. Ikke mange av dem burde ha rett til å stemme. De burde utelukkes i likhet med det selvsagte at ikke-statsborge overhodet ikke burde ha stemmerett ved valg. Tom, ja, det burde kreves en godkjent prøve for å få stemme. En prøve der potensielle velgere ble testet for at de har et minimum av leseferdighet, intelligens, historiekunnskap, mattekunnskap, samfunnskunnskap, kunnskap om lovverket og ikke minst at de har en minimumsevne når det gjelder logisk tenkning. At man underskriver en erklæring om lojalitet til nasjonen/folket burde være det endelige kravet for… Les mer »

Vegard
Vegard
4 år siden

Ser ut som at Siv har fått et nytt (((besøk)))