Hjem Nyheter Sjefen for den føderale valgmyndigheten i USA: Om Sidney Powell sier hun...

Sjefen for den føderale valgmyndigheten i USA: Om Sidney Powell sier hun har beviser på valgfusk, da tror jeg på henne

USA Formannen for den føderale valgmyndigheten i USA, Federal Election Commission, FEC, mener at advokaten Sidney Powell er en jurist med særskilt høy troverdighet.

Donalds Trumps jurist Sidney Powell, som utreder Demokratene for omfattende valgfusk ved valget i USA, får nå støtte av den føderale valgmyndigheten i USA. James E. Trainor III, mer kjent som Trey Trainor; formann i den føderale valgmyndigheten Federal Election Commissionss som nå skriver på Twitter at Sidney Powells opplysninger om graverende valgfusk må tas på alvor.

Som Frihetskamp skrev om i går, mener Sidney Powell at hun har beviser på et ekstremt omfattende valgfusk hvor programvaren til avstemmingssystemet til Dominion har blitt manipulert for å stjele millioner av stemmer fra presidenten.

– Vi kommer med beviser som forkaster valgresultatene i mange delstater, sier hun.

Powell har gått ut utrolig hardt mot Demokratenes valgfusk, men har også sagt at hun aldri skulle komme med slike påstander om hun ikke hadde hatt tilgang til graverende beviser. At Powell er en person som ikke gjør uttalelser som hun ikke har dekning for, deles av mange, deriblant altså selve sjefen for FEC.

– Som noen som har praktisert jus i nesten to tiår ved det statlige Advokatsamfunnet i Texas har jeg aldri betraktet advokaten Sidney Powell som noe annet enn rettferdig og ærlig i alle tilfellene hun noensinne har forpliktet seg. Om hun sier at det har forekommet tøyleløst valgfusk ved valget 2020, da tror jeg på henne, sier Powell.