Hjem Nyheter Sjefsrabbiner: «Europa er fortapt – jøder, flytt til Israel!»

Sjefsrabbiner: «Europa er fortapt – jøder, flytt til Israel!»

4

UTENRIKS Etter det siste terrorangrepet som rammet Europa, oppfordrer nå Spanias sjefsrabbiner alle jøder å flytte til Europa.

Spanias sjefsrabbiner oppfordrer alle jøder å flytte til Israel etter å ha erklært Europa som «fortapt» på grunn av trusselen fra islamister. Uttalelsen kommer etter det siste terrorangrepet som rammet Barcelona på torsdag, der 14 personer ble drept og over hundre ble skadet, da en rasefremmed person kjørte en bil inn i fotgjengere.

Europa har de siste årene vært et regelmessig mål for terrorisme og Spanias sjefsrabbiner, Meir Bar-Hen, oppfordrer derfor alle jøder å flyte til Israel, for å komme unna terrorismen. I et intervju med nyhetsbyrået JTA uttalte han:

– Jeg taler til min forsamling: Tenk ikke at vi er her for godt, og oppfordrer de til å kjøpe en bolig i Israel. Videre sa han:

– Dette stedet er fortapt. Ikke gjenta feilen til de algeriske jødene eller jødene i Venezuela. Det er bedre å flykte for tidlig, enn for sent. Europa er fortapt.

Kilder:
‘Better get out early than late’: Barcelona’s chief rabbi urges Jews to move to Israel as he warns Europe is ‘lost’ because of threat from radical Islam

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
VeldenProverbs 26:11NSSThomas w mosveen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Thomas w mosveen
Thomas w mosveen

Jeg håper alle han taler til lytter så vi får orden i europa igjen. Først blir vi kvitt jødene i og med de drar til israel, og rottepakket de har importert må vel også bort. Tro om ‘rapp musefellefabrikken’ lager feller i rett str. for vår tids rotteinvasjon.

NSS
NSS

Reverseringen av diasporaen starter – alle jøder hjem til Israel!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Dette bør også de jødene som bor i Norge merke seg. I stedet for å klage på «antisemittisme» – som er resultatet av nærkontakt med Guds utvalgte – kan de nyte tilværelsen blant sine egne, og konsentrere seg om å holde palestinerne nede. Så Krohn & kompani; kjøp enveisbillett til Tel Aviv, for når Norge igjen får en nasjonalsinnet regjering gjeninnføres Jødeparagrafen i Norge(det siste var en spøk, for de som ikke skjønte det).

Velden
Velden

Hvem er det som FAKTISK bryr seg om hva jøden mener, foruten jøder selv. Ihvertfall ikke de som skriker rasist i alle andre retninger.