Hjem Nyheter Skadeverk på synagoge enda en gang utført av jødiske hender

Skadeverk på synagoge enda en gang utført av jødiske hender

5

USA Flere angrep mot jødiske fasiliteter ble utført av en jødisk mann.

Skjermbilde Twitter – Jødisk mann vandaliserer synagoge

Den 30. desember 2020 rapporterte aviser om at en synagoge var blitt vandalisert og at antisemittiske ord var blitt skriblet på den. Dagen etter ble en jødisk mann ved navn Emil Benjamin arrestert, da han mistenkes for å ha utført handlingen. Benjamin har ved flere tilfeller stjålet og ødelagt ting i synagoger. Foruten synagogen er han også mistenkt for å ha vandalisert fire andre steder som er knyttet til det jødiske folket. På bygningene skrev han «pedofile» og «tyver».

Benjamin skal ha rapportert til politiet i 2011 at to menn hadde angrepet ham og samtidig skreket antisemittiske slagord.

Dette er ikke første gang noe slikt skjer. I 2018 rapporterte Nordfront om at over tusener av bombetrusler mot den jødiske folkegruppen viste seg å være begått av en jøde selv, som bodde i Israel.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Catabienze
Catabienze
1 år siden

Hva var motivet? Er det fordi han var sint på sine egne, eller var det for at skylla skulle legges på antisemitter?

Jeg har sett jøder planlegge å utslette hele familier som straff for ting de ikke har gjort. Har bevis.

Catabienze
Catabienze
Svar til  Catabienze
1 år siden

PS. Jeg har vært vitne til dette flere ganger. De lager historier og truer med døden.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

Dette er jødenes modus operandi; mal et hakekors på jødiske gravstøtter, og straks skrikes det opp om antisemittisme. Eller iverksett en falsk-flagg operasjon, og sørg for at oppmerksomheten rettes mot jødenes motstandere. «By deception, thou shall do war», er mottoet til Mossad, og gjennomsyrer jødenes oppfatning av at de alltid er i fare blant goyim, og må sikre seg.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Falsk flagg-operasjoner må være en jødisk spesialitet. Fra USS Liberty og 9/11 til synagogehærverk og gravskjending. «Whatcha doin, Rabbi?»

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Det er business for jødepressen å lage overskrifter om onde høyreekstremister som truer jøder, helt til det viser seg å være jøder som gjør falsk-flagg operasjoner.