Hjem Nyheter Norden Skal demonstrere mot «fascisme», gjennom å lufte laken

Skal demonstrere mot «fascisme», gjennom å lufte laken

2

HUMOR Antirasistiske galninger skal markere mot «fascisme» gjennom å lufte laken på samme plass som Motstandsbevegelsen manifesterte.

Galningene som står bak historisk dårlige og tragikomiske såkalte antirasistiske prosjekter som «Clowner mot rasisme» og ulike «We are»-grupperinger, har nå lansert et nytt spennende initiativ for å bekjempe «høyreekstremisme» i Sverige.

Det er de såkalte antirasistene fra gruppen «We are Huvudstaden» som står bak prosjektet, som går under navnet «Laken mot fascisme». Vi siterer fra arrangementets Facebook-side:

På fredag lufter vi våre hvite laken. Det gjøres best gjennom å spenne opp laken mellom to kosteskaft, eller mellom to personer og stille seg der det blåser høyrevinder på Kungsan. Der holder vi opp våre laken for å lufte de i høyrevindene.

Om vi har forstått det hele rett, er tanken altså at deltakere tar med seg hvite laken til stedet og at man der i fellesskap skal offentlig lufte disse. Gjennom denne felles «lakenluftingen» skal man da bekjempe «høyreekstremisme». Logisk!

Det som antageligvis vil gå ned i historien som det dummeste og mest korka arrangementet i den såkalte antirasismens historie vil finne sted på Kungsträdgården i Stockholm den 7. september fra klokken 17.00 til klokken 22.00.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
3 år siden

Haha, seriøst? Sikker på at det ikke er en nasjonalist blant de, som driver med de? Lufte laken er jo bra, og ingenting er jo bedre enn litt høyrevind 🙂