Hjem Nasjonal kamp Skal demonstrere mot Motstandsbevegelsen i Lillehammer

Skal demonstrere mot Motstandsbevegelsen i Lillehammer

LILLEHAMMER Rabiate kommunister og ytringsfrihetshatere arrangerer en manifestasjon mot «rasisme og nazisme» i Lillehammer. Dette som reaksjon på Motstandsbevegelsens aktivitet på lørdag.

Det er Turid Thomassen fra partiet Rødt og Lars K. Giæver fra Miljøpartiet De Grønne som førstkommende tirsdag klokken 15.00 skal arrangere en manifestasjon i sentrale Lillehammer for å demonstrere mot «rasisme og nazisme». Dette som en reaksjon på Motstandsbevegelsens vellykkede aktivitet i Lillehammer på lørdag.

– Vi var både overrasket og skremt. På dagen før 9. april var dette et gufs fra fortiden, samtidig som det minner oss om at slike strømninger fortsatt lever i beste velgående i Skandinavia og Europa, forteller de til lokalavisen Gudbrandsdølingen Dagningen.

Lokalpolitikerne, som åpenbart ikke liker ytringsfrihet, er opprørte over at Motstandsbevegelsen kunne benytte sin grunnlovsfestede rettighet til å samles og spre politisk informasjon i Lillehammer, og forsøker derfor å mane lokalbefolkningen til en demonstrasjon mot Den nordiske motstandsbevegelsen for å «vaske» Lillehammer ren for «rasisme og nazisme».

Lokalavisen utpeker og avbilder for øvrig et tilfeldig medlem som lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, og hevder denne «lederen» nektet å oppgi navnet sitt. Dette til tross for at Haakon Forwald var tilstede og godt synlig på gaten i Lillehammer. Hvordan de har kommet frem til at akkurat det medlemmet de peker ut skulle være lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, står det ingenting om.

Demonstrasjonen skal finne sted ved Bergenghjørnet i sentrum av Lillehammer hvor flere personer etter planen skal holde tale. Hvorvidt arrangementet innebærer en fysisk rengjøring av gågaten i Lillehammer, fremkommer ikke.

Kilde:
Vær med på å vaske gågata ren for rasisme og nazisme