Hjem Nasjonal kamp Skal demonstrere mot Motstandsbevegelsen i Lillehammer

Skal demonstrere mot Motstandsbevegelsen i Lillehammer

10

LILLEHAMMER Rabiate kommunister og ytringsfrihetshatere arrangerer en manifestasjon mot «rasisme og nazisme» i Lillehammer. Dette som reaksjon på Motstandsbevegelsens aktivitet på lørdag.

Det er Turid Thomassen fra partiet Rødt og Lars K. Giæver fra Miljøpartiet De Grønne som førstkommende tirsdag klokken 15.00 skal arrangere en manifestasjon i sentrale Lillehammer for å demonstrere mot «rasisme og nazisme». Dette som en reaksjon på Motstandsbevegelsens vellykkede aktivitet i Lillehammer på lørdag.

– Vi var både overrasket og skremt. På dagen før 9. april var dette et gufs fra fortiden, samtidig som det minner oss om at slike strømninger fortsatt lever i beste velgående i Skandinavia og Europa, forteller de til lokalavisen Gudbrandsdølingen Dagningen.

Lokalpolitikerne, som åpenbart ikke liker ytringsfrihet, er opprørte over at Motstandsbevegelsen kunne benytte sin grunnlovsfestede rettighet til å samles og spre politisk informasjon i Lillehammer, og forsøker derfor å mane lokalbefolkningen til en demonstrasjon mot Den nordiske motstandsbevegelsen for å «vaske» Lillehammer ren for «rasisme og nazisme».

Lokalavisen utpeker og avbilder for øvrig et tilfeldig medlem som lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, og hevder denne «lederen» nektet å oppgi navnet sitt. Dette til tross for at Haakon Forwald var tilstede og godt synlig på gaten i Lillehammer. Hvordan de har kommet frem til at akkurat det medlemmet de peker ut skulle være lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, står det ingenting om.

Demonstrasjonen skal finne sted ved Bergenghjørnet i sentrum av Lillehammer hvor flere personer etter planen skal holde tale. Hvorvidt arrangementet innebærer en fysisk rengjøring av gågaten i Lillehammer, fremkommer ikke.

Kilde:
Vær med på å vaske gågata ren for rasisme og nazisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Vi sier takk til gratis reklame. Nå er omstendighetene slik, at protester imot Tyrættens grunnprinsipper er forgjeves. Det, som Den Nordiske Motstandsbevegelsen står for, er hverken mere eller mindre enn hjørnestenen i fundamentet. Det er den beviselige kjensgjerningen.

Det, å gå til angrep på de skuldre som bærer samfunnet, er bare tåpelighet. Kvinner og kastrerte menn kan hyle og skrike så mye de vil. Men det endrer ikke ved den kjensgjerning, at det alltid er mannens knyttneve som må diktere vilkårene, når fienden står for døren. Det er krigens vilkår.

knut
knut
5 år siden

Leve lenge Den Nordiske Motstandsbevegelsen!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

La marxistene og jødeelskerne skrike og skråle så mye de vil, så lenge VI står på folkets side i kampen mot kulturmarxisme, samfunns- og nasjonsødeleggelse.

Kim
Kim
5 år siden

Jeg håper noen av dere tar turen dit med et foto kamera å knipser litt bilder..gjerne iført klær med Tyrunen sånn at de sutrer litt ekstra hehe

Thomas Mosveen
Thomas Mosveen
5 år siden

Her burde absolutt rede1 stille som motvekt til landssvikerne.

Tina Petersson
Tina Petersson
5 år siden

Roligt att se att vi gjorde intryck! Lokalpolitikernas reaktion rimmar dock dåligt med lokalbefolkningens reaktioner under lördagens aktion. Majoriteten var glada över vår närvaro och flera önskade oss lycka till i kampen för ett fritt Norden.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Rart med disse «røde». Protestere høylytt mot nasjonalsosialister som ønsker fred og selvråderett for alle folkeslag der de hører hjemme er visst deres største mening i livet. Men å demonstrere mot krigen som kapitalistenes fører mot Assad gjør de ikke. Disse retarde «sosialistene» har alltid vært kapitalistenes nyttige redskaper på samme måte som de moderne jihadistene som de samme kapitalistene har vært med på å skape nede i midtøsten. Disse to tapersegmentene av øst og vest utfyller hverandre i globalistenes agenda. Har indianerne Amazonas rett til å ta vare på sin egenart eller skal de også utryddes for å bane… Les mer »

Ut med packet!
Ut med packet!
5 år siden

Men sådan här skit gör man ingenting för att tvätta bort, det vill man till varje pris behålla och främja av någon anledning:

http://www.dagbladet.no/nyheter/2003/06/16/371252.html