Hjem Nyheter Europa Skjeggbarnrekord i Frankrike – asylbarn var 47 år

Skjeggbarnrekord i Frankrike – asylbarn var 47 år

1

FLERKULTUR To 16-årige innvandrere søkte i forrige uke asyl i Frankrike. Det ene skjeggbarnet var 21 år, det andre var 47 år.

I det som synes å være en ny rekord for skjeggbarn i Frankrike, ble det avslørt at det ene «asylbarnet» fra Guinea var 47 år gammel. Mannens reisefølge viste seg å være en yngre mann fra Mali på 21 år.

Mennene hadde flyktet fra Spania, EU-landet de først kom til, for å søke beskyttelse fra de tilsynelatende uutholdelige afrikanske landene Guinea og Mali.

Det var da de presenterte seg som 16-åringer på politistasjonen i den lille byen Angoulême i sørvestlige Frankrike, at bedrageriet ble oppdaget.

Nouvelle-Aquitaine-regionen der Angoulême ligger, har fått en sterk økning av ulovlige innvandrere som gjennom bedrageri prøver å utnytte Frankrikes trygdesystem. Derfor har samarbeidet med ulike myndigheter utenfor Frankrike blitt forbedret i et forsøk på å bekjempe problemet.

Sveriges statsminister Stefan Löfven sammen med såkalte asylbarn.

Svindelen med «enslige asylbarn» til Europa er omfattende. I Sverige ble 87 prosent av «barna» som ble testet i 2017 funnet å være voksne. I Tyskland samme år ble 43 prosent av skjeggbarna avslørt å være voksne.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Er det ikke disse «mindreårige» asylsøkerbarna våre egen politikere, bl.a. grande Grande, vil importere og hindre utsendelse av? Stakkars «mindreårige», som egentlig er fullvoksne testosteronaper, klare til å ta seg til rette mot nordiske jenter og kvinner, som dessverre ikke er forberedt på eller beskyttet mot denne kjønnslige berikelsen.