Hjem Nyheter Globalt Skjult kamera: Pfizer ønsker å mutere covid-19 for å selge nye vaksiner

Skjult kamera: Pfizer ønsker å mutere covid-19 for å selge nye vaksiner

2

LEGEMIDDELINDUSTRIEN Project Veritas har filmet en høytstående leder i Pfizer, som diskuterer selskapets planer for nye vaksiner. Foran et skjult kamera sier personen blant annet at de har planer om å mutere covid-19 for å kunne utvikle og profittere på nye medisiner.

Project Veritas har lenge gransket legemiddelgiganten Pfizer. Nå har en person identifisert som Jordon Thriston Walker, leder for Pfizers utvikling av mRNA-vaksiner, blitt fanget på skjult kamera.

I filmsnutten sier Walker blant annet at Pfizer ønsker å mutere covid-19-viruset slik at nye vaksiner kan utvikles og selges.

– Ikke fortell noen om dette, du må love å la være, sier Walker mens han ikke vet at han blir filmet.

Uansett om planene går av eller ikke, innrømmer Walker at covid-19 har vært ekstremt lønnsomt for Pfizer.

– Hvem vet? Jeg mener, uansett, det kommer til å bli en melkeku. Covid vil nok forbli en melkeku for oss i lang tid fremover, skryter han.

Walker innrømmer også hvor korrupt kontrollen over legemiddelindustrien i USA er ved at kontrollørene ofte blir belønnet med fine jobber hos legemiddelselskapene.

– Det er ganske bra for bransjen om jeg skal være ærlig. Det er imidlertid dårlig for alle andre i USA, sier han og ler.

– For om kontrollørene som skal gjennomgå medisinene våre begynner å jobbe hos oss med en gang de slutter å være kontrollører, vil de ikke være spesielt harde mot bedriftene der de skal begynne å jobbe, fortsetter han.

Da James O’Keefe fra Project Veritas plutselig dukker opp for å konfrontere Walker om Pfizers agenda blir Walker nokså forbauset og forsøker å unnskylde seg med at han er en løgner. Deretter ringer han politiet, får restauranteieren til å låse dørene, samt forsøker å stjele bevis fra Project Veritas.

Mark Dice kommenterer hendelsen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tore Hund
Tore Hund
2 måneder siden

Legemiddelselskaper som Pfizer, Johnson&johnson, GSK, Eli, Lilly, Teva Bayer mf, har i årtier profittert på å selge sine produkter til helseforetak verden rundt. Samtidig som folkblir lurt til å tro de trenger deres produkter, og alle de som faktisk blir tvunget med fysisk makt bak lukkede dører å få stappet giften deres ned i halsen eller få strammet belter rundt kroppen for å få injisert det rett i blodet, av svette kyniske menn bak låste dører hver dag, 360 dager i året. Mantraet for disse kvakksalver produsentene er vel; «hva kan vi lage for å tjene hundrevis av milliarder med… Les mer »