Hjem Nyheter Skole i New York oppfordrer foreldre til å reflektere over sin hvithet

Skole i New York oppfordrer foreldre til å reflektere over sin hvithet

KULTURMARXISME Rektoren på en skole i New York oppfordrer alle hvite foreldre til å reflektere over sin hvithet. Samtidig skal barna lære seg om «de 8 hvite identitetene». Det antirasistiske prosjektet har blitt møtt med antisemittiske klager fra foreldre.

«De 8 hvite identitetene». Foto: Twitter.

Rektoren på East Side Community School i New York, Mark Feldman, oppfordrer alle hvite foreldre til å reflektere over sin «hvithet». Derfor deler man nå ut brosjyren «de 8 hvite identitetene».

Brosjyren inneholder et diagram som lister opp hvilke ulike type selvoppfattelse hvite personer kan ha.

På den grønne siden av diagrammet finner vi den «hvite abolisjonisten» – den som hater sitt eget folk. På den andre siden av diagrammet – illustrert med en advarende rød farge – finnes den «hvite overlegne». Diagrammet er utformet av den svarte professoren Barnor Hesse, som har spesialisert seg på afroamerikanske studier.

– Det er på tide at vi lager en etnografi over hvithet, ettersom det tidligere har vært hvite som har skrevet om og styrt andre, sier Hesse.

Skolens rektor sier at brosjyren skal gi alle hvite «en tankevekker».

– Antirasisme og feiring av mangfold er bakgrunnen for vårt arbeid med ungdommer i New York. Elevene på denne skolen, foreldrene og personalet må samarbeide for å fremme likhet i sitt område, sier en representant for byens skolestyre til New York Post.

Men det antihvite prosjektet er ikke blitt vel mottatt av barnas foreldre, forklarer skolestyret.

– Vårt personale utsettes nå for avskyelige rasistiske, antisemittiske og homofobiske forulempninger og nedverdigende uttalelser, jamrer de seg til slutt.