Hjem Nyheter Skolebarn skal lære seg å hate politiet og sine foreldre

Skolebarn skal lære seg å hate politiet og sine foreldre

2

POLITIKK Elevene ved grunnskolen Gladwyne i Pennsylvania tvinges til å lese venstreekstrem propaganda om hvordan det er rasistisk å sympatisere med politiet. De skal også lære seg at også den som ikke følger venstreliberale nyheter gjør seg medskyldig i «rasisme».

Også amerikanske barn så unge som seks år skal tvinges til å lese propaganda i form av barnebøker som skal lære dem om «rasisme», noe som kritiseres av flere foreldre.

«Disse bøkene har vekket sterke reaksjoner blant en del foreldre som har problemer med deres politiske fokus», skriver Elana Yaron Fishbein, mor til to elever i et brev til skolekretsens styre og rektor, og krevde samtidig at man slutter med propagandaen, ifølge Summit News.

Ifølge den opprørte moren lærer skolen barna at det er en form for rasisme å stenge av CNN, og de lærer til og med å hate sine egne foreldre, ettersom de mates med skyld for at de er hvite.

«Å hate sine foreldre bare fordi de er hvite. Barna er hvite, og da er de automatisk privilegerte og dårlige. [Skolen] lærer bort dette til små barn!», konstaterer Fishbein opprørt i brevet.

Etter pågripelsen av den svarte forbryteren George Floyd, som døde i forbindelse med dette, har flere amerikanske skoler endret sine læreplaner for å tilpasse disse etter krav fra svarte etnoaktivister fra bevegelsen Black Lives Matter, der stor fokus skal legges på hvit skyld.

Skolekretsen det gjelder arbeider eksempelvis med en venstreekstrem gruppering som kaller seg «Teaching Tolerance» med sikte på å bake inn antirasisme i skoleundervisningen og i læreplanen, der ekstra stor fokus skal ligge på USA og hvite amerikaneres rasistiske historie og nåtid.

Ifølge Fishbein er mange foreldre opprørte over at skolen indoktrinerer sine barn med venstreekstrem og antihvit propaganda, men de fleste våger ikke å si noe av redsel for å bli kalt rasister.

Les også:
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
2 år siden

Bra illustrasjonsbilde av Stalin, får jo Gro i tankene da hun var den som sa åpent ut at man måtte få bukt med det norske folks fordommer og banet veien til det flerkulturelle nye Norge med ulike direktiver og virkemidler med jernhånd. Det «gamle» landet vårt var gammeldags, traust, kjedelig og fylt med «fremmedfientlige holdninger» som måtte rives bort fra tidligst alder som mulig via skoleverket, kringkasting og eksotisk masseinnvandring. Maopreget kulturmarxisme skulle forme 80-årene og frem til dagens sosialistiske og hyperliberale landet man har endt opp med. Anti-hvit agenda har gjort sitt med ett engang så staut land og… Les mer »

trackback
1 år siden

[…] som protesterte mot kritisk raseteori arrestert av svart politimann som skjøt sin egen datter Skolebarn skal lære seg å hate politiet og sine foreldre Folkehøyskole tilbyr «draglinje» fra […]