Hjem Nyheter Skolebarn skal lære seg å hate politiet og sine foreldre

Skolebarn skal lære seg å hate politiet og sine foreldre

POLITIKK Elevene ved grunnskolen Gladwyne i Pennsylvania tvinges til å lese venstreekstrem propaganda om hvordan det er rasistisk å sympatisere med politiet. De skal også lære seg at også den som ikke følger venstreliberale nyheter gjør seg medskyldig i «rasisme».

Også amerikanske barn så unge som seks år skal tvinges til å lese propaganda i form av barnebøker som skal lære dem om «rasisme», noe som kritiseres av flere foreldre.

«Disse bøkene har vekket sterke reaksjoner blant en del foreldre som har problemer med deres politiske fokus», skriver Elana Yaron Fishbein, mor til to elever i et brev til skolekretsens styre og rektor, og krevde samtidig at man slutter med propagandaen, ifølge Summit News.

Ifølge den opprørte moren lærer skolen barna at det er en form for rasisme å stenge av CNN, og de lærer til og med å hate sine egne foreldre, ettersom de mates med skyld for at de er hvite.

«Å hate sine foreldre bare fordi de er hvite. Barna er hvite, og da er de automatisk privilegerte og dårlige. [Skolen] lærer bort dette til små barn!», konstaterer Fishbein opprørt i brevet.

Etter pågripelsen av den svarte forbryteren George Floyd, som døde i forbindelse med dette, har flere amerikanske skoler endret sine læreplaner for å tilpasse disse etter krav fra svarte etnoaktivister fra bevegelsen Black Lives Matter, der stor fokus skal legges på hvit skyld.

Skolekretsen det gjelder arbeider eksempelvis med en venstreekstrem gruppering som kaller seg «Teaching Tolerance» med sikte på å bake inn antirasisme i skoleundervisningen og i læreplanen, der ekstra stor fokus skal ligge på USA og hvite amerikaneres rasistiske historie og nåtid.

Ifølge Fishbein er mange foreldre opprørte over at skolen indoktrinerer sine barn med venstreekstrem og antihvit propaganda, men de fleste våger ikke å si noe av redsel for å bli kalt rasister.

Les også:
Hvitt folkemord