Hjem Nyheter Skoledistriktssjef overvåket kritiske foreldre

Skoledistriktssjef overvåket kritiske foreldre

1

USA En skoledistriktssjef i USA har blitt tatt på fersk gjerning i å ha overvåket foreldre til barn i distriktet, etter at informasjonen ble funnet fritt tilgjengelig på internett.

Skjermbilde fra Scottsdale Unified School Districts nettside susd.org.

I USA blir nå individer som ytrer seg kritisk til ulike moderne tankestrømninger og de praktiske utslagene av disse offisielt kategorisert og behandlet som innenlands terrorister. Dette kom i kjølvannet av foreldre som opponerte verbalt mot sine barns skoler idet sistnevnte implementerte i læreplanen det man omtaler som «kritisk raseteori», og senere, mot maskepåbud og LHBTQ-propaganda. Lokal politimyndighet og det føderale FBI har allerede fysisk slått ned på foreldre som åpnet munnen på foreldremøter. Kategoriseringen har imidlertid også legitimert at privatpersoner kan agere.

Styreformann i Scottsdale Unified School District, Jann-Michael Greenburg, er nå under sterkt press fra foreldre til distriktets elever etter at Greenburg er avslørt for å ha overvåket, filmet, kartlagt og innhentet detaljert informasjon om elevenes foreldre, for å eventuelt bruke denne mot individer som ytrer seg kritisk mot implementeringen av kritisk raseteori, maskepåbud eller LHBTQ-propaganda i skoledistriktet. Han skal også ha hyret en privatetterforsker for å overvåke og samle informasjon om de samme foreldrene. Selv har han blant annet vandret rundt på skolens område og parkeringsplasser med skjult kamera og forsøkt å fremprovosere situasjoner med foreldre.

Informasjonen har Greenburg samlet i en skytjeneste, og som først ble kjent etter at han anklaget en mor for antisemittisme. Grunnlaget for anklagen var en Facebook-post hvor moren, Kim Stafford, kritiserte George Soros. Greenburg tok et skjermbilde av Facebook-posten og sendte den til Stafford, men glemte å klippe ut adressen til skytjenesten, som var synlig i nettleseren. Her fant Stafford utallige mapper med tekstdokumenter, filmer og fotografier, med navn som «SUSD Wackos,» «Press Conference Psychos» og «Anti Mask Lunatics.»

Opplysningene som Greenburg skal ha samlet inn inkluderer personnummer, medisinsk dokumentasjon, økonomiske opplysninger o.l. I tillegg er det omfangsrike rapporter fra privatetterforskeren.

«Dette viser bare hvem som fortjener betegnelsen innenlands terrorist, det er ikke foreldrene», sier Amy Carney som selv ble kartlagt og overvåket av Greenburg.

«Det er som et autoritært regime, som om noe av Kafka viser seg her i Scottsdale», sier en annen forelder som er rammet, Michelle Dillard. Begge krever nå at Greenburg blir sparket.Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
7 måneder siden

Alle vil beskrive seg selv som «tolerante» og «demokrater», men de seneste år har det virkelig kommet frem at svært mange faktisk er tilhenger av diktatur og forfølgelse.