Hjem Nyheter – Skolejenter sitt ansvar å forhindre seksuell trakassering fra «flyktningbarn»

– Skolejenter sitt ansvar å forhindre seksuell trakassering fra «flyktningbarn»

6

MASSEINNVANDRING For å ikke bli utsatte for seksuell trakassering bør unge skolejenter passe på å ikke provosere «flyktningbarn», samt unngå visse områder av byen. Dette anser borgermesteren i den tyske byen Bad Schlema.

10355

Uttalelsene kom i sammenheng med et møte i den tyske byen Bad Schlema tirsdag i forrige uke. En bekymret bestefar uttrykte sin uro over det økende antallet seksuelle overgrep som såkalte flyktningbarn har begått, og var særskilt bekymret for unge skolejenter. Ifølge mannen skal flere skolejenter ha blitt trakassert av «flyktningbarn», deriblant hans eget barnebarn.

Den eldre mannen avsluttet med å spørre borgermesteren i byen, Jens Müller, hva som kom til å hende til sommeren når tyske kvinner går mer lettkledde. Müller svarte med at det var opp til jentene å unngå dette.

– Det er enkelt. Pass på å ikke provosere dem og ikke gå i disse områdene. Det er teknisk sett ikke nødvendig å gå der, det finnes alternative ruter.

De omkring 100 tilskuerne som var på plass ble rasende over borgermesterens uttalelser, og krevde blant annet hans avgang.

Se film fra møtet (med engelsk tekst) nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg