Hjem Nyheter Utenriks Skrek “Om Allah vil” mens han brutalt voldtok kvinne

Skrek “Om Allah vil” mens han brutalt voldtok kvinne

MASSEINNVANDRING En 37 år gammel algerisk asylsøker er tiltalt for å ha brutalt voldtatt en 25 år gammel tysk kvinne. Under voldtekten skal han ha skreket «Inshallah» som betyr «Om Gud vil».

voldtekt

Voldtekten fant nylig sted i den tyske byen Hannover. En 25 år gammel tysk kvinne var på vei hjem fra en nattklubb da hun møtte en 37 år gammel asylsøker fra Algerie. 37-åringen sa «Jeg behøver sex» og slepte deretter kvinnen med seg til en bakgate.

– Jeg åpnet munnen for å skrike, men han la hele sin hånd over min munn. Jeg hadde pepperspray og forsøkte å spraye ham, men han tok den ifra meg og brukte den på meg i stedet, forteller kvinnen til Daily Mail.

37-åringen forsøkte da å dra buksene av kvinnen, og når hun skrek slo han henne gjentatte ganger i ansiktet og sprayet henne med peppersprayen. Etter dette dunket han hodet hennes hardt mot asfalten flere ganger til hun så og si var bevisstløs.

– Han holdt hånden for nesen min og jeg trodde jeg skulle bli kvelt. Jeg gjorde det klart for ham at jeg ikke kom til å gjøre motstand, og lot han gjøre om han ville om jeg fikk lov til å puste.

Under den brutale voldtekten skal den algeriske gjerningsmannen ha skreket «Inshallah», som betyr «Om Gud vil». Ordet er arabisk og benyttes av både muslimer og ikke-muslimer for å uttrykke håp eller ønske om at noe skal inntreffe eller gå bra.

Den 37-årige gjerningsmannen er nå tiltalt for voldtekten, men nekter straffskyld til tross for at politiet har DNA-bevis som knytter mannen til forbrytelsen.

Kilde:
Algerian sex attacker shouted »Inshallah» – if Allah wills it – as he raped a 25-year-old German student – then asked her if she had enjoyed it’