Hjem Nyheter Utenriks Skrek «Om Allah vil» mens han brutalt voldtok kvinne

Skrek «Om Allah vil» mens han brutalt voldtok kvinne

9

MASSEINNVANDRING En 37 år gammel algerisk asylsøker er tiltalt for å ha brutalt voldtatt en 25 år gammel tysk kvinne. Under voldtekten skal han ha skreket «Inshallah» som betyr «Om Gud vil».

voldtekt

Voldtekten fant nylig sted i den tyske byen Hannover. En 25 år gammel tysk kvinne var på vei hjem fra en nattklubb da hun møtte en 37 år gammel asylsøker fra Algerie. 37-åringen sa «Jeg behøver sex» og slepte deretter kvinnen med seg til en bakgate.

– Jeg åpnet munnen for å skrike, men han la hele sin hånd over min munn. Jeg hadde pepperspray og forsøkte å spraye ham, men han tok den ifra meg og brukte den på meg i stedet, forteller kvinnen til Daily Mail.

37-åringen forsøkte da å dra buksene av kvinnen, og når hun skrek slo han henne gjentatte ganger i ansiktet og sprayet henne med peppersprayen. Etter dette dunket han hodet hennes hardt mot asfalten flere ganger til hun så og si var bevisstløs.

– Han holdt hånden for nesen min og jeg trodde jeg skulle bli kvelt. Jeg gjorde det klart for ham at jeg ikke kom til å gjøre motstand, og lot han gjøre om han ville om jeg fikk lov til å puste.

Under den brutale voldtekten skal den algeriske gjerningsmannen ha skreket «Inshallah», som betyr «Om Gud vil». Ordet er arabisk og benyttes av både muslimer og ikke-muslimer for å uttrykke håp eller ønske om at noe skal inntreffe eller gå bra.

Den 37-årige gjerningsmannen er nå tiltalt for voldtekten, men nekter straffskyld til tross for at politiet har DNA-bevis som knytter mannen til forbrytelsen.

Kilde:
Algerian sex attacker shouted ”Inshallah” – if Allah wills it – as he raped a 25-year-old German student – then asked her if she had enjoyed it’

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg