Hjem Nyheter Norge Skulle forbi synagogen – ble pågrepet av væpnet politi

Skulle forbi synagogen – ble pågrepet av væpnet politi

8

OSLO Da en sympatisør av Den nordiske motstandsbevegelsen skulle ta seg forbi den jødiske synagogen i Oslo ble han gjenkjent og deretter stoppet av væpnet politi, som pågrep han og kastet han i glattcelle i 21 timer.

Ikke alle kan gå forbi synagogen i Oslo uten å bli pågrepet.

Systemmedia har nylig skrevet om en sak der en sympatisør av Den nordiske motstandsbevegelsen ble pågrepet av politiet etter å ha gått forbi den jødiske synagogen i Oslo. I sine nyhetsartikler forsøker de å få leserne til å tro at den jødiske synagogen i Oslo var under angrep på noen måte, og at den pågrepne skulle hatt våpen på seg. Men hva skjedde egentlig?

Frihetskamp har vært i kontakt med vedkommende som ble pågrepet for å høre hva som skjedde.

Etter å ha vært på jobb og etterpå friluftstur var han på vei hjem og skulle gå forbi synagogen. Til Frihetskamp forteller han at systemmedia lyver når de skriver at han stoppet opp foran synagogen og at han skulle ha oppført seg påfallende. Han forteller at han gikk på andre siden av gaten og at han ikke stanset opp, men gikk forbi. Det som skjedde var at noen gjenkjente han fra en opplysningsaksjon om omskjæring noen dager tidligere, hvorpå han etter å ha gått forbi synagogen plutselig blir møtt av et væpnet politi i Waldemar Thranes gate.

Politiet uttaler da at han er blitt observert i Bergstien tidligere, og hentyder da til opplysningsaksjonen noen dager tidligere. De krever deretter ID og forteller at han er bortvist fra plassen (500 meter i hver retning) i 24 timer.

Man skulle her tro at han hadde gjort noe ulovlig ettersom et væpnet politi stoppet han og bortviste han fra plassen, men nei. Det eneste han var skyldig i er å ha vært med på en folkeopplysningsaksjon noen dager tidligere der det ble delt ut flygeblader som kun opplyser om praksisen rundt jødisk omskjæring (brit milah) og metzitzah b’peh, noe som forøvrig er fullt tilgjengelig på nettet for alle å se.

Les også: Dagens video: Jødisk omskjæring

Etter å ha stått der med politiet en stund dukket det opp enda mer politi, og denne gangen forlangte de å ransake sekken. De tømte ut innholdet på fortauet og så der en tapetkniv som han anvender i jobbsammenheng. Denne har systemmedia kun omtalt som kniv.

Tapetkniven som anvendes på jobb.

Etter ca. 2,5-3 timer får han beskjed om at de vil pågripe han og sette han på glattcelle på grunn av «fare for bevisforspillelse».

Han ble løslatt klokken 16 dagen etter, og fikk ikke kontakte advokat under oppholdet.

I tiden han satt på glattcellen hadde de også tatt nøkkelen hans og låst seg inn i leiligheten der han bor. Der tok de med seg en hagle som han har lisens på. De tok også telefonen hans, som de ennå ikke har levert tilbake.

Personen ble altså stoppet av væpnet politi, påkrevd ID-sjekk, bortvist fra plassen i 24 timer, ransaket, frihetsberøvet i 21 timer, og deretter fremstilt i media som om at han skulle ha vært bevæpnet med en stor kniv og hatt planer om angrep. Alt dette for kun å ha gått forbi Bergstien der synagogen ligger og da gjenkjent for å vært delaktig i en lovlig opplysningsaksjon om omskjæring noen dager tidligere.

Les også:
KOMMENTAR: Er synagogen like viktig som kongehuset?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Helt utrolig ?

Geir O
Geir O
1 år siden

De jødiske privilegier slo til.

Roar
Roar
1 år siden

De blåser det opp til å bli noe helt annet ja. Helt absurd agert av politiet.

Heimdal
1 år siden

Høres ut som om vi bor i Israel og at nordmenn behandles som jødene behandler palestinerne i sitt land, henger norske ut som «terrorister» for å bevege oss i VÅRT land! Ut fra det jeg leser virker det som om politiets steroidfylte gatepitbuller har stått frådende klare som en oppspent bue i flere dager og bare ventet på å kunne flyge på å arrestere noen politiske ukorrekte folk i «kikkerten» om de kom for nære herrefolkets overhellige festningsverk, selv på bare gjennomfart i området. «Du skal skjønne at du ikke får gå i hvilken som helst gate her!» Stålhanskene slår… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Heimdal
Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Heimdal
1 år siden

Ja, de må ha stått i beredskap i flere dager. Det er altså hva politiets ressurser brukes til, å opptre som pitbuller for den jødiske synagoge. Snart forflyttes vel kongens garde også.

Håkon
Håkon
1 år siden

Noahide Police

Morten
Morten
1 år siden

To determine the true rulers of any society, all you must do is ask yourself this question: Who is it that I am not permitted to criticize?

-Kevin Alfred Strom-

PolizeiTruppen88 (a.k.a the real police)
PolizeiTruppen88 (a.k.a the real police)
1 år siden

Politet er noen incel tapere som får dårlig betalt for og forsvare pedofili! Politi betjenter er jødene sine nyttige bikkjer. Samtidig som altfor unge Norske tenårings jenter utfører eksotiske danser for Jøder på sosiale medier så velger Politiet heller og bruke tiden sin på trakkasering/inbrudd av nasjonalister. Politiet har jo ikke kontroll på sine døtre engang hvordan kan man stole på at politiet skal ha kontroll på andre hvis dem ikke har kontroll på sine egne eller seg selv????? Dem må vel bare ha bestemt seg og ta rollen av gud eller noe. Jeg har offisielt mistet min tiltro og… Les mer »