Hjem Nyheter Slik plyndrer jøder California – og skryter om det

Slik plyndrer jøder California – og skryter om det

CHUTZPAH En jødisk avis redegjør stolt for hvordan man gjennom lovstiftere i California sikrer at 80 millioner dollar i delstatsbudsjettet går til jødisk-relaterte formål – en nødvendighet på grunn av den økende «antisemittismen».

Det er med betydelig stolthet at Jewish Telegraphic Agency (JTA) forteller om hvordan jøder i maktposisjon i California har lykkes med å drive gjennom et delstatsbudsjett som tjener jødiske interesser.

Bak fremflyttinger av jødiske interesser i vestlige land ligger ofte anklager om «antisemittisme».

Det var akkurat etter å ha trykket på den siste tidens oppgang i antallet «antisemittiske angrep» at den jødiske valgkomitéen i delstaten Californias lovgivende forsamling kunne sikre 50 millioner dollar i støtte til «ideelle organisasjoner» og 10 millioner dollar til en utstilling om «antisemittisme» ved Museum of Tolerance i Los Angeles.

Den totale summen helt overgitt til jødiske eller jødisk-relaterte formål i delstatsbudsjettet 2021–2022 er, triumferer JTA, 80 millioner dollar.

Opplistet i en uttalelse gjort på tirsdag av den 18-tallige valgkomitéen finnes også 2,5 millioner dollar til Holocaustmuseet i Los Angeles – for en omfattende renovering, samt 5,7 millioner dollar i anskaffelsen av et permanent lokale til et servicesenter for jødiske familier.

Videre finnes det her 1 million dollar til renovering av Tauber Holocaustmuseum, samt 8 millioner dollar i støtte til forsvaret ved rettssaker mot individer og familier som er bevilget asyl – et program som delvis drives av HIAS, den ledende jødiske gruppen for innvandringsfremming i USA.

De femti millionene til ideelle organisasjoner er i tillegg til de føderale midlene som er blitt tildelt for å beskytte ideelle organisasjoner i hele nasjonen.

De ovennevnte to «museumsmillionene» kommer til å gå til en utstilling som dekker en hel etasje ved Toleransemuseet – som er sammenkoblet med Simon Wiesenthal Center.

«Vi sikrer at delstaten står på vår side»

I en uttalelse forklarer Jesse Gabriel, valgkomitéens ordfører:

Vår valgkomité er dypt engasjert i spørsmålet om den økende antisemittismen, og har i løpet av de siste månedene jobbet hardt for å sikre at delstaten California står på vår side i disse utfordrende tider.

Samtlige atten medlemmer i den aktuelle valgkomitéen tilhører partiet Demokratene.