Hjem Nyheter Europa Slovakia hopper av FNs migrasjonsavtale

Slovakia hopper av FNs migrasjonsavtale

1

MASSEINNVANDRING Slovakias statsminister Peter Pellegrini annonserte på søndag at landet ikke kommer til underskrive FNs migrasjonsavtale.

Peter Pellegrini
Peter Pellegrini. Foto: Martin Strachoň / Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Det var etter EU-toppmøtet på søndag at Slovakias statsminister Peter Pellegrini annonserte at landet ikke kommer til å underskrive EUs migrasjonsavtale, den såkalte selvmordsavtalen, i desember.

– Slovakia vil ikke støtte denne FN-avtalen under noen omstendigheter og er ikke enig med den, sa Pellegrini etter møtet.

Tidligere har USA, Israel, Østerrike, Australia, Kroatia, Ungarn, Tsjekkia, Polen og Estland annonsert at de ikke kommer til å underskrive, da avtalen truer deres suverenitet.

Hvis Slovakia nekter å underskrive avtalen kan det skape problemer for Pellegrinis regjering ettersom utenriksminister Miroslav Lajčák er president for FNs generalforsamling og har truet med å avgå hvis regjeringen ikke underskriver. Pellegrini tror imidlertid at Lajčák vil bli værende.

– Jeg skal gjøre alt jeg kan for å holde ham i setet, uttalte Pellegrini.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Globalistorganisasjoner – som FN og EU – har som målsetning å svekke og på lang sikt fjerne nasjonalstaten, gjennom å gjøre den impotent i saker som betyr noe. Hvilket F på et gitt territorium, med eget statstyre, uavhengig og suveren, betyr ingen ting for FN og globalistene. Tvert imot; de ønsker og arbeider for nasjonenes undergang og en fremtidig global regjering, som i jødenes interesser overstyrer alle land og folk. At vi ser motstand mot slike prosjekter som migrasjonsavtalen er tross alt et godt tegn.