Hjem Nyheter Europa Slovenias statsminister: «Antifa er en global terrororganisasjon»

Slovenias statsminister: «Antifa er en global terrororganisasjon»

SLOVENIA Slovenias statsminister slutter seg nå til de som mener at Antifa bedriver terrorvirksomhet.

Slovenias nasjonalkonservative statsminister Janez Jansa beskriver nå Antifa som en internasjonal terrororganisasjon på Twitter. I uttalelser sier han også at Antifas virksomhet er finansiert av kapitalister.

Antifa er en global terrororganisasjon. Støttet av kapitalen til finansspekulanter som tjener på kaoset forårsaket av Antifas handlinger.

Solvenias statsminister Janes Jansa.

Uttalelsen kommer i forbindelse med at Antifa i Frankrike anvendte vold, opptøyer og omfattende hærverk i et forsøk på å hindre den konservative presidentkandidaten Eric Zemmour, som ironisk nok er jøde, i å uttale seg.

Slovenias statsminister har tidligere kommet med kontroversielle uttalelser på Twitter. For bare noen uker siden pekte han ut en rekke EU-parlamentarikere ledet av finansjøden George Soros og som arbeider for hans og ikke Europas interesser. I tweeten kalte han dem «Soros’ marionetter».

Jansa er ikke den eneste regjerings- eller statsoverhodet som har ønsket å terrorklassifisere den venstreekstreme bevegelsen Antifa. Donald Trump forsøkte som kjent å terrorklassifisere Antifa på grunn av deres innblanding i BLM-opptøyene i USA, hvilket ledet til at mange mennesker døde og byer falt i ruiner.