Hjem Artikler Slutten på den lange Pride-marsjen

Slutten på den lange Pride-marsjen

KOMMENTAR Russleman kommenterer her homolobbyen og skyteepisoden i Oslo.

Så la oss komme rett til poenget. En homsepub i Oslo ble skutt til filler av en kurdisk flyktning, muligens med radikale holdninger som motiv. Tidlig på morgenkvisten skar Norges anti-hvite massemedier uten tvil tenner over at situasjonen utgjorde en form for narrativ-konflikt som ikke kan brukes som effektiv propaganda for noe som helst.

Pride-toget planlagt for Oslo er kansellert, hvilket er bra. Dydssignaleringen fra «current thing» NPCer er imidlertid å se i form av spontane pride-tog og regnbueflagg på alskens facebook-profiler. En kan spørre seg om nøyaktig hva disse markeringene er ment å kommunisere. Definitivt ikke motstand mot flere flyktninger fra den tredje verden som faktisk utgjør den mest prekære voldstrusselen mot seksuelt avvikende personer, det er klart. Jeg kan bare tolke det som en banal motstand mot et «hat» som må defineres så vagt som mulig, pga. gjerningsmannens identitet, at det i realiteten ikke betyr noe som helst og vil utrette absolutt ingenting for å forhindre lignende hendelser i fremtiden, i motsetning til hvis gjerningsmannen hadde vært en hvit «høyreekstremist», i hvilket tilfelle du kan banne på at retorikken ville ha blitt fulgt opp med inngripende politisk handling.

Og for det andre, hvorfor er det bare homofile som får bred støtte fra Norges institusjoner når de blir ofre for vold fra rasefremmede? Denne volden finner sted hver dag, men ingen diskusjoner om hat mot nordmenn ble reist da Marianne Amundsen ble stukket ned i fjor, ei heller noen kampanje som oppfordret til at vi må bry oss om hverandre som et folk. Hva annet kan en konkludere fra dette mediesirkuset enn at systemet betrakter «skeive» som en overklasse og har mer verdi enn resten av oss? Ideen om at hvite homofile er de eneste som utsettes for hat-motiverte voldshandlinger i dag er latterlig og ingen burde akseptere denne dobbelstanden.

Så hva kan vi ta ut av denne hendelsen?

For det første må PST gratuleres med det ironiske kunststykket å slippe en pressemelding om at sannsynligheten for at terrortrusselen fra ekstreme islamister var redusert og terrortrusselen fra «høyreekstremister» hadde økt bare en måned før en kurdisk ISIS-sympatisør åpnet ild mot en homsepub i hovedstaden. Fra dette kan vi konkludere to muligheter:

  1. PST er fullstendig inkompetent med hensyn til å vurdere og stanse reelle terrortrusler og burde umiddelbart bli omorganisert eller avskaffet i sin helhet.
  2. PST er fullstendig blindet av sitt anti-hvite bias og sin heksejakt etter denne ekstremt bredt definerte «høyreekstremismen» at de helt ignorerer eller mangler kapasitet til å etterforske reelle trusler.

Uansett hva man lander på hersker det ingen tvil om at hvis PST ikke hadde kastet bort utallige arbeidstimer på å trakassere lovlydige hvite menn for å ha sagt at Norge fremdeles burde være et hvitt land i 2100 på internettet, så hadde de muligens vært i stand til å hindre dette angrepet, spesielt med hensyn til at det fremkommer at de tidligere hadde kjennskap til gjerningsmannen.

For det andre vil jeg ikke være en hykler som kontrajihadistene i Document, falle til knes og gråte krokodilletårer bare for å ha en billig seier over muslimer, og som om jeg ikke hadde tilbrakt hele juni med å angripe LHBT-bevegelsen. LHBT-ideologien og homolobbyen er forkastelig og sentrert rundt hjernevask og utnyttelse av barn, og om en rasefremmed skyter vilt rundt seg i Oslos gater og dreper homofile så endres ikke dette faktum i det minste. Det gir overhodet ingen legitimitet til grooming av barn i vestlige skoler eller via ideologiske tv-sendinger fra NRK. Masseinnvandring er galt fordi hvite erstattes i sine egne land, ikke fordi muslimer er slemme mot homofile.

Til sist har jeg dette å si til de av dere som har omfavnet den kunstige sosiale konstruksjonen kjent som «skeiv», dere er nødt til å begynne å avfinne dere med at den lange Pride-marsjen er i ferd med å nærme seg enden på reisa. Dette ahistoriske «Pride» tidspunktet fra 90-tallet fram til i dag var et resultat av spesifikke omstendigheter som i flere tilfeller aldri vil komme igjen, blant annet globalt jødisk hegemoni, kunstig kapitalistisk velstand som ikke kan holdes gående, en mangel på ytre fiender for Vesten, tillitt til mediene og akademia, etc. Den kommende generasjonen kan ikke lures med denne falske fasaden av hva homo-kultur egentlig er, i samme grad som våre foreldre, fordi vi vokste opp med internettet. Ei heller kan noen kjøpe homo-kultur som noe opprørsk og kult når den har blitt omfavnet av alle institusjoner, mediene, staten, multinasjonale selskaper, dvs. institusjoner som folk flest i stadig større grad forakter.

For å kompensere for dette tapet av genuin støtte tyr systemet til stadig mer totalitære metoder for å påtvinge allmenheten LHBT-ideologien, og gjennom dette har dere blitt konfrontert med den sannheten dere alle fryktet. Folk flest aksepterte egentlig aldri blottende homofili og alt forkastelig assosiert med homolobbyen, de bare tolererte det fordi tidene var gode. Bak det påklistrede smilet er mamma fremdeles flau og i all hemmelighet skuffet over at du aldri kommer til å gi henne barnebarn.

Som jeg har sagt før: Folk er bare så liberale som tiden de lever i tillater dem å være.

Hvis du har investert hele livet ditt i dette er det kanskje ikke håp for deg. Hvis du derimot er en ung hvit person med tanker om å ta på deg denne kunstige identiteten pga. noen uheldige genetiske predisposisjoner for avvikende seksualmønstre og at du begynte å se på porno i en altfor ung alder, for guds skyld, styr unna denne stien. Du er mer enn summen av alle avvikende seksuelle innfall du noensinne har hatt, sannsynligvis i stor grad på grunn av ytre påvirkning.

Det historiske LHBT-øyeblikket vil sakte men sikkert gå mot slutten, og det vil ikke skje som et resultat av trusselen om vold mot seksuelt avvikende personer, eller til og med undertrykkelsen av den fra en fascistisk stat. Det går mot slutten fordi LHBT-ideologi, sakte men sikkert, er i ferd med å miste sin legitimitet i allmenhetens øyne, og dere som har tatt på dere denne kunstige identiteten kjent som «skeiv» vet dette bedre enn noen andre, dypt nede.

Den lange Pride-marsjen er snart over, og de mer fornuftige blant dere burde i all stillhet begynne å snike dere ut av den nå hvis dere ønsker å kunne gå med hodet hevet på gata i fremtiden.