Hjem Nyheter Globalt Snikende normalisering av pedofile i sosiale medier

Snikende normalisering av pedofile i sosiale medier

PEDOFILI Nå markedsfører pedofile seg som «MAP» – «minor attracted people» – med den hensikt å skape aksept for pedofili. Mange våger nå å stå frem helt åpent med bilde, hvilket tyder på at en normalisering holder på å skje.

Fotomontasje: Youtube / Twitter.

I et forsøk på å normalisere pedofili markedsfører pedofile seg nå med det nye begrepet «MAP» – som står for «minor attracted people» (personer som tiltrekkes av mindreårige), skriver The Post Millennial.

I det voksende «MAP»-nettverket, som fremfor alt drives på sosiale medier som Twitter, har pedofile ingen betenkeligheter med å helt åpent kalle seg for «MAP» og søke kontakt med mindreårige barn.

De pedofile har også skapt et eget flagg som ser ut som en pastellversjon av regnbueflagget og forsøker nå å selge inn sin mentale forstyrrelse som en «seksuell legning». Pedofili er i virkeligheten en psykiatrisk diagnose og det er strengt forbudt å utøve seksuelle handlinger med barn.

Målsetningen til MAP-bevegelsen er å normalisere pedofili og overbevise manipulerbare vidsynte liberale om at tiden er inne for å akseptere pedofile som en undertrykt og marginalisert gruppe.

Motstandsbevegelsen advarte!

Den nordiske motstandsbevegelsen har helt fra homolobbyens første pervoparader advart om lobbyens koblinger til pedofili og dens langt mørkere agenda. Motstandsbevegelsen har vært den eneste organisasjon som på virkelig tok opp kampen mot homolobbyen og normalisering av pedofili, mens folk flest lot seg manipulere av ord som «kjærlighet» og «toleranse».

Det moralske kompass har med tiden blitt fullstendig ødelagt hos mange mennesker som dessverre lyttet til homolobbyens manipulasjon. Det igjen har urovekkende ledet til at enkelte har gått til de pedofiles forsvar og blitt de pedofiles talerør, hvorpå de nå arbeider for en «menneskeliggjøring» av pedofile avvikere.

FILM: The paedophile agenda

Flere og flere pedofile våger nå å stå frem på sosiale plattformer og tale for pedofili, som følge av homolobbyens fremarsj. Hvite nasjonalsinnede blir nedstengt og pedofile får boltre seg fritt.

En bruker på Twitter skriver «Fuck it, I have nothing to lose. Iam a PROUD MAP!» («Faen, jeg har ingenting å miste. Jeg er en stolt pedofil!») og viser seg usjenert med bilde.

Andre er mer forsiktige med å fremstå med bilde, men likevel åpne med at de tiltrekkes seksuelt av barn og at de søker kontakt.

Selv om den nye åpenheten fra pedofile underletter å identifisere potensielle overgripere og da advare barn mot dem, så er det at de nå føler seg såpass bekvemme med å vise seg frem samtidig et urovekkende tegn på at de pedofiles mål om å oppnå aksept og normalisering i samfunnet på vei mot å oppnås.

Pedofili har også krøpet nedover i aldersrekkene, til og med enkelte femtenåringer tiltrekkes av små barn idag.

Les: Ny dokumentar om hvordan vi påvirkes av pornoindustrien

Stå opp mot pedofili! Søk medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER!

Les også:
Jødisk politiker i USA vil avkriminalisere pedofili
Dagens video: Talmud og pedofili
Dagens video: Pedogate 2020
Kulturmarxisme