Hjem Nyheter Globalt Snakker ut om sin barndom i en lesbisk familie

Snakker ut om sin barndom i en lesbisk familie

HOMOLOBBYEN En kvinne oppdratt i et lesbisk hjem snakker ut om en barndom preget av savnet av en kjernefamilie, med mor og far.

Millie Fontana (24) snakker ut om sin barndom i et hjem med to lesbiske mødre og ønsker med dette å belyse de negative effektene det har på et barn å ikke kunne vokse opp i en naturlig familie, med mor og far.

Hennes far var en venn av mødrene i tiden før hun ble født, og skal ha hjulpet paret med å få barn. Han skal siden ha blitt ignorert som farsfigur, og først da Millie var elleve år gammel møtte hun sin biologiske far. En tid hun selv beskriver som første gang hun følte seg «stabil» i oppveksten.

– Da jeg var ung, ønsket jeg ikke å bringe folk inn i min verden.

Det å vokse opp i et såkalt samkjønnet hjem gjorde at hun søkte seg til andre normale familier og farsfigurer, og nærmest «tilbragte en usunn tid i deres hjem fordi hun var fascinert av den heteroseksuelle familiestrukturen».

Om lesbiske og homoseksuelle foreldre forteller hun at den ene vil forsøke å spille det andre kjønn i et forsøk på å gjøre opp for mangelen på en farsrolle eller morsrolle, men avslører at dette er svært ineffektivt og aldri kan erstatte den naturlige familien.

Kilde:
Woman Raised By Lesbian Mothers Infuriates Liberals, Drops Truth Bomb About Her Childhood