Hjem Nyheter Somalier forsøkte å voldta høygravid kvinne på fødestue

Somalier forsøkte å voldta høygravid kvinne på fødestue

ITALIA En høygravid kvinne i Italia ble utsatt for et voldtektsforsøk av en somalier da hun lå med rier på en fødestue. Rasefremmede har tidligere gjort seg skyldig i grove forbrytelser i landet, men dette er det første av sitt slag.

På et sykehus i den italienske hovedstaten Roma var en høygravid kvinne med rier nær å bli voldtatt av en somalier på en fødestue. Mannen, en 38 år gammel somalier som tidligere har blitt dømt for vold, mislyktes dog med voldtektsforsøket og er nå tatt hånd om av politiet.

Ifølge politiet skal somalieren ha jobbet hardt for å nå sitt offer. For å komme inn på fødselsavdelingen hadde mannen først brutt seg inn på sykehusets lager hvor han stjal en sykepleieruniform. Iført den stjålne uniformen klarte han så å ta seg forbi sykehusets sikkerhetspersonale og søkte etter en fødestue med en pasient i. Vel inne på rommet skal mannen umiddelbart ha gitt seg på sitt offer, en gravid 43 år gammel kvinne.

Kvinnen klarte dog å rope på hjelp og personalet utenfor innså raskt at alt ikke var som det skulle. De tok seg inn på rommet hvor de kunne se hvordan den rasefremmede forsøkte å voldta kvinnen. Personalet klarte deretter å få mannen ned på gulvet og holdt ham i vente på politiet. Det grove voldtektsforsøket er det første av sitt slag og somalieren ble stoppet før han rakk å skade kvinnen eller hennes barn.

Kilder:
Somalier försökte våldta höggravid kvinna i förlossningssal
Italy: Somalian Storms Delivery Room and Attempts to Rape Woman in Labour
Immigrato somalo entra in sala parto a Roma e tenta di stuprare una donna in travaglio