Hjem Nyheter Norge Somalier pågrepet – siktet for tre drapsforsøk

Somalier pågrepet – siktet for tre drapsforsøk

0

FLERKULTUR En somalier ble fredag pågrepet av politiet siktet for tre drapsforsøk. Mannen hadde oppholdt seg i Somalia, men returnerte frivillig for å sitte i fengsel i Norge.

Det var sist fredag at en internasjonalt etterlyst somalier ble pågrepet. Mannen, som er i 30-årene, er siktet for tre drapsforsøk den 5. juli 2012. To menn ble da skutt og en knivstukket utenfor utestedet Crystal Club i Oslo.

Advokat Nils Jørgen Vordahl er mannens forsvarer og forklarer til Dagbladet at hans klient umiddelbart reiste til Somalia etter hendelsen.

– Mannen dro til Somalia rett etter hendelsen, og har vært der siden, så vidt jeg vet. Jeg ble oppnevnt som forsvarer for siktede i januar i år. Han har sagt lenge at han ville komme tilbake til Norge for å forklare seg.

Den siktede somalieren, som har norsk statsborgerskap, fikk diskutert soningsforhold med norsk politi før han frivillig reiste til Gardermoen. Ifølge advokaten så var alle involverte tilknyttet et gjengmiljø. Samtlige var kjenninger av politiet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg