Hjem Nyheter Norge Somalier trakasserte jente (15) seksuelt på jobb ifjor – er fortsatt ansatt

Somalier trakasserte jente (15) seksuelt på jobb ifjor – er fortsatt ansatt

BERGEN: En somalisk mann, ansatt på McDonald’s, ble tirsdag den 22. november dømt for å ha befølt en 15 år gammel jente på restaurantens toalett.

Kvinnen skal ha møtt overgrepsmennene på McDonalds-restauranten på Torgallmenningen (Foto: TV 2)
Kvinnen skal ha møtt overgrepsmennene på McDonalds-restauranten på Torgallmenningen (Foto: TV 2)

Den 27 år gamle somalieren er ansatt ved McDonald’s på Torgallmenningen i Bergen. Ugjerningen fant sted ifjor sommer på mannens arbeidsplass. I juni 2012 skal han ha befølt den 15 år gamle jenta inne på toalettet på McDonald’s, hvor han fortsatt er ansatt.

Ved vasken utenfor toalettavlukket sto somalieren og ordnet med såpe og papir, hvorpå de to kom i prat. Han skal ha spurt jenta hvor hun var fra, og hun svarte hvor hun bodde. Så skal han ha spurt henne om han kunne gi henne en klem. Hun svarte at hun syntes det var et merkelig spørsmål, men han ga henne en klem likevel. Da hun skulle til å gå ut døren, tok han tak i henne og holdt henne fast, for så å beføle henne på brystene.

I Bergen tingrett den 22. november ble han dømt til 36 dagers fengsel for ugjerningen.

Gjerningsmannen er fortsatt ansatt i restauranten. «Jeg kan ikke svare på om han blir oppsagt eller får andre oppgaver», sier restaurantens franchisetaker, Johan-Petter Raa.

Kilde:
McDonalds-ansatt befølte jente (15) i restauranten