Hjem Nyheter Somalier voldtok jente – politi bevitnet hendelsen uten å gripe inn

Somalier voldtok jente – politi bevitnet hendelsen uten å gripe inn

SVERIGE Somalieren Mohamed Mohamoud Fara har blitt dømt for voldtekt etter å ha voldtatt en 15-årig jente. Hun forsøkte å påkalle oppmerksomhet fra en passerende politibil. En av politibetjentene vinket bare til jenta, for deretter å kjøre videre.

Den somaliske voldtektsmannen Mohamed Fara. Foto: Politiet i Sverige

Somalieren Mohamed Mohamoud Fara ble nylig dømt for å ha voldtatt en 15-årig jente i Stockholm. Voldtekten skal ha funnet sted i slutten av mai, hvorpå somalieren stoppet jenta på vei til en butikk.

Fara tilbydde å kjøpe sigaretter til jenta, hvilket han gjorde og fulgte siden etter henne et stykke. De stoppet utenfor et avfallsrom for å røyke. Fara begynte etter en stund å kysse jenta og klå på hennes kropp. Jenta gjorde motstand og forsøkte å rope på hjelp.

I løpet av voldtekten passerte det til og med en politibil uten å ville gripe inn. Den 15 år gamle jenta forsøkte å påkalle politibetjentenes oppmerksomhet, men de kjørte bare videre. En av betjentene vinket til jenta, står det svart på hvitt i dommen fra Stockholm tingrett.

Under tiden Mohamed Fara hadde fingrene inne i hennes underliv kjørte en politibil forbi. Hun vinket for å påkalle oppmerksomhet men ble ikke forstått. En av politibetjentene i kjøretøyet vinket tilbake. Det var fullt med folk ute. Hun forsøkte å få kontakt med noen men når hun gjorde det ble Mohamed Fara rasende hvilket gjorde henne redd.

Åpenbart gikk både den forbipasserende politibilen og lokalbefolkningen glipp av at somalieren voldtok jenta, til tross for at hun forsøkte å rope på hjelp. Deretter tvang somalieren henne til å utføre oralsex.

Når jenta kom hjem og fortalte faren sin hva som hadde hendt gikk de ut for å forsøke og finne Fara igjen. Jenta fikk øye på Fara i parken like ved deres bosted og hennes far tilkalte politiet som senere kom og pågrep somalieren.

Jentas DNA ble funnet i somalierens underbukse og både jentas og somalierens DNA ble funnet på sigarettsneiper som lå på plassen. Dessuten lå ett av hennes øreringer igjen på åstedet. Til tross for alle bevis nekter Fara for at han har truffet jenta eller har begått noen forbrytelser.

Forklaringen til jenta ble bedømt av tingretten til å være troverdig ettersom den var detaljrik og uten overdrivelser. Etter overgrepet har hun lidd psykisk av depresjon og posttraumatisk stressyndrom.

Fara ble dømt til fengsel i to år og tre måneder og må betale en skadeerstatning til jenta på 115 000 svenske kroner.

Les også:
Somalier voldtok og filmet beruset kvinne to ganger – utvises ikke
Somalieren Ahmed Dahir Mahamoud voldtok en 9-årig jente – dømmes til 11 års fengsel
Innvandrere topper svensk statistikk over seksualforbrytelser