Hjem Nyheter Norden Somalier voldtok og filmet beruset kvinne to ganger – utvises ikke

Somalier voldtok og filmet beruset kvinne to ganger – utvises ikke

1

FLERKULTUR En somalisk statsborger som brutalt voldtok en beruset kvinne flere ganger mens han filmet hendelsen har nå blitt dømt til lavest mulig straff. Innvandreren blir heller ikke utvist.

Stillbilder fra voldtektsvideoen. Til høyre er et bilde fra Facebook som ble brukt til å identifisere somalieren. Foto: Politiet / Facebook.

Det var den 16. september 2017 at den somaliske innvandrere Abdirahman brutalt voldtok en beruset kvinne som hadde gått seg bort i Stockholm.

Kvinnen hadde vært på fest hos en venninne og var sterkt beruset. Da hun ikke fikk komme inn på en nattklubb bestemte hun seg for å reise hjem alene. Etter å ha tatt toget gikk hun av på feil stasjon, og pratet med Abdirahman som kom bort for å snakke med henne.

Etter å ha bedt somalieren om hjelp tvang han sin penis ned i munnen på henne, som var for beruset til å forsvare seg. Somalieren filmet at han voldtok kvinnen, og i filmen kan man se han le i triumf. Deretter dro han henne med seg til en bil med flere venner, som kjørte dem til et industriområde.

På industriområdet slo den afrikanske innvandreren henne flere ganger i ansiktet og slo hodet hennes mot en vegg. Deretter tvang han henne ned på bakken hvoretter han dro av hennes klær og voldtok henne en gang til. Etter at somalieren hadde dratt av sted klarte kvinnen å ringe etter en drosje.

Senere sendte Abdirahman voldtektsfilmen til offerets telefon.

Abdirahman kom til Sverige som «enslig mindreårig asylsøker» i 2015, har statsborgerskap i Somalia og har tidligere blitt dømt for narkotikakriminalitet. I Attunda tingrett ble han dømt til to års fengsel for voldtektene, hvilket er minstestraffen for voldtekt. I Sverige blir man normalt løslatt etter å ha sonet to tredjedeler av straffen, hvilket innebærer at Abdirahman blir en fri mann etter ett år og fire måneder.

Aktor hadde ikke bedt om utvisning av innvandreren, ettersom hun syntes synd på ham.

– Jeg tok blant annet hensyn til hans personlige omstendigheter. Det var mange ulike omstendigheter som sammen gjorde at det ble slik. Hele forhandlingen ble holdt bak lukkede dører, så jeg kan ikke kommentere det nærmere, sier kammeranklager Ann-Marie Green til Fria Tider.

Voldtektssaken står i skarp kontrast til utvisningssaken til Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister Andreas Haglund Arnesen og Richard Eide, som nylig ble utvist fra Sverige i henholdsvis fire og tre år, for å ha forsøkt å delta på en tillatelsegitt demonstrasjon for den politiske opposisjonen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

2 år i fengsel for en så grov voldtekt er hårreisende og en fornærmelse mot både offeret og vårt folk.

Mens han etter straffen driter i hva han har gjort vil offeret slite psykisk resten av sitt liv.

I mine øyner har han ikke livets rett lengre.