Hjem Nyheter Norden Somalisk forening i Sverige selger barnebok om flerkoneri

Somalisk forening i Sverige selger barnebok om flerkoneri

1

KULTURMARXISME På bokmessen i Göteborg deltar foreningen Somali Nordic Culture som blant annet selger sin nye barnebok «Bestefar har fire koner» som handler om flerkoneri.På bokmessen i Göteborg deltar blant annet foreningen Somali Nordic Culture, som jobber for å «øke interessen for somalisk kultur» og «integrering av somaliere i Sverige». Foreningen beskriver seg også som en plattform for samfunnsengasjement med fokus på kultur, integrasjon, mangfold og utvikling.

På bokmessen stiller de ut barnebøker av forfatteren Oscar Trimbel. En av titlene heter «Bestefar har fire koner» og berører polygami. Den handler om jenta Asli som aldri har vært i Somalia, men som drar til landet for å besøke familien, deriblant hennes mange   bestemødre. Boken er ment for barn mellom tre og seks år.

Kilde:
“Farfar har fyra fruar” – ny bok för barn mellan 3 och 6
Somalisk förening på bokmässan – säljer bok om månggifte

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Vi må selvsagt ikke være etnosentriske men ønske det flerkulturelle velkomment. Et kulturrelativistisk standpunkt er alle opplyste menneskers verdigrunnlag, der alle kulturer er like mye verdt. Flerkoneri er sikkert like bra som en kone + en mann, og dessuten avlaster disse konene hverandre og får bedre mulighet til å avle og oppdra egne/felles barn. Mannen må selvsagt underholde alle via NAV men han får da variasjon og bedre livskvalitet, må vi tro.