Hjem Nyheter Norge Somaliske «flyktninger» sender ungene til hjemlandet for å gå på skole

Somaliske «flyktninger» sender ungene til hjemlandet for å gå på skole

8

MASSEINNVANDRING Somaliske ungdommer er misfornøyd med at deres foreldre sender de tilbake til hjemlandet for å gå på skole. Et mareritt, det er som å være i et fengsel, uttaler en jente som klarte å rømme til NRK.

Somaliske såkalte flyktninger som er bosatt i Norge, sender barna sine tilbake til hjemlandet for å gå på skole. NRK har pratet med noen av elevene, blant annet en jente, som er alt annet enn fornøyd med sitt studieopphold i Somalia.

– De sier til foreldrene dine at du skal lære matte, engelsk, somalisk, men det er bare tull. Du er i et fengsel. Det eneste vi hadde var 40 minutter med koranundervisning om dagen, forteller jenta.

Jenta, som for øvrig klarte å rømme fra skolen i desember ifjor, beskriver oppholdet som et mareritt og forklarer at hun i flere måneder ble lenket fast med fotlenke. Fysisk avstraffelse skal også være vanlig.

Rektor ved koranskolen, Abdilisak Ali Mohamed, forteller til NRK at det å lenke fast elever er noe de gjør når elevene ikke «hører etter». Fysisk avstraffelse nekter han dog for.

Norske medier har tidligere rapportert hvordan arabiske og nord-afrikanske såkalte flyktninger sender sine barn tilbake til hjemlandet for å på skole. Dette fordi de frykter at barna skal bli «for norske».

I intervjuet med NRK forteller jenta at hun er konflikt med sine foreldre om det liv hun lever i Norge.

– Jeg drakk alkohol, jeg snuste, jeg festet. Jeg levde som de andre norske venninne mine.

Kilde:
Sperret inne og lenket fast på koranskole i Somalia

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Jeg anser det som psykisk (og i mange tilfeller fysisk) avstraffelser å la våre hvite barn til å gå på skole med somaliere. Dette er dagens gla’nyhet:) Segregation rules!

Espen
Espen
5 år siden

en kan lure på hvilket grunnlag de har fått asyl på . hele asyl ordningen er useriøs ,

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Saken er enkel; disse «evolutionary throwbacks» ønsker slett ikke integrering i Norge, bortsett fra enkelte unge kvinner, som vil leve som kvinner i vest, og får merke miljøets fordømmelse og utfrysning. Jeg sier; Somalia for somaliere, Norge for nordmenn. Men våre PK-politikere og mediafolk tror jo på teorien om «the magic soil», der rasefremmede på magisk vis blir som nordmenn bare de venner seg til norske forhold.

Thule
Thule
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Naturen straffer dem. Mørketiden tar fullstendig knekken på dem siden huden deres ikke lagrer D-vitamin.

Thule
Thule
5 år siden

De har en gjennomsnitts IQ på 68. Hos oss er gjennomsnittet på 100. Sverige ville trolig stilt likt med oss hadde de ikke blitt rammet så hardt av masseinnvandringen.

https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

Hvis vi ikke stopper denne dritten og sender idiotene ut blir Europa som Afrika. Slik er det allerede i Frankrike. De har laget søppeldynge der også. Det flyter i gatene og ingen er trygge. Hvis ikke befolkningen våkner snart er vi ferdige.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Om de kan sende sine barn der de flyktet fra så kan de reise hjem igjen.

Jeg hadde svartelistet passene deres.

Thule
Thule
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

Den evige somalier reiser jo på ferie ned dit også. Somaliske inkubatorer(kvinner) får tilskudd fra NAV per unge, og de får gjerne opptil 8 unger. Det betyr at vi vil bli minoritet i eget land lenge før SSBs anslag. Et par generasjoner med den befolkningsveksten blandt dem er alt som skal til. Tiden er ikke på vår side.

trackback
5 år siden

[…] Källa: Somaliske «flyktninger» sender ungene til hjemlandet for å gå på skole […]