Hjem Nasjonal kamp Sommerkampanje i nettbutikken

Sommerkampanje i nettbutikken

SALG For å støtte Kärrtorp-innsamlingen vil Motstandsbevegelsens nettbutikk donere 20 prosent av alt overskudd til innsamlingen i juni måned.

Forlag
Klikk på bildet for å komme til Motstandsbevegelsens nettbutikk.

I midten av mars startet en innsamling i regi av Fangehjelpen for å solidarisk kunne betale bøtene som Motstandsbevegelsens aktivister ble dømt til å betale som følge av konfrontasjonen i Kärrtorp i Sverige.

LES OGSÅ: Hva hendte egentlig i Kärrtorp? En aktivist forteller

På to og en halv måned har nærmere 80 000 kroner blitt samlet inn. Det vil si nærmere tre fjerdedeler av målet på 111 000 kroner. For å gi litt drahjelp vil Motstandsbevegelsens nettbutikk donere 20 prosent av den samlede fortjenesten i juni måned til innsamlingen.

Det eneste unntaket er Fangehjelpens T-skjorter, hvor alle inntekter allerede går til innsamlingen, samt betaling for medlemskap. Dersom målet oppnås allerede før måneden er over, vil overskuddet gå til Fangehjelpens fremtidige prosjekter.

TIPS: Benytt anledningen til å kjøpe Den nordiske motstandsbevegelsens politiske manifest «Vår vei», om du ikke allerede har gjort det. Eller hva med en ny t-skjorte, eller noen flyveblader? Løp og kjøp!

Klikk HER for å besøke Den nordiske motstandsbevegelsens nettbutikk.