Hjem Nasjonal kamp Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?

Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen benytter Nelson Mandela-dagen til å belyse dagens situasjon for de hvite i Sør-Afrika. Ønsker vi lignende tilstander i Norden?

SINI

Den nordiske motstandsbevegelsen har i helgen og i dag gjennomført en rekke aksjoner i anledning at det i dag, den 18. juli, markeres den internasjonale Nelson Mandela-dagen. Gjennom offentlig aktivisme, flyvebladsutdelinger og annet har Motstandsbevegelsen forsøkt å rette søkelyset mot de hvites situasjon i Sør-Afrika og at vi i Norden går samme skjebne i møte, dersom vi ikke gjør organiserer oss og gjør motstand.

Frihetskamp vil i løpet av dagen publisere en oppsummering av aksjonene som har blitt gjennomført. Dersom du ønsker å bidra, kan Mandela-flyveblad og -plakat lastes ned i PDF-format på vår propaganda-side. Send inn rapport til [email protected] med tekst og bilder, så vil den bli inkludert i oppsummeringsartikkelen.

Teksten fra Mandela-flyvebladet:

Mandag den 18. juli markeres den internasjonale Nelson Mandela-dagen og da gjerne med stort fokus på apartheids fall og den såkalte frigjøringen av Sør-Afrikas svarte befolkning. Vi i Den nordiske motstandsbevegelsen ønsker i den anledning å rette søkelyset mot landets hvite befolkning. Hvordan ser deres situasjon ut i dag?

Drap, voldtekter, ran, overfall, mishandling, diskriminering, arbeidsløshet, fattigdom og hjemløshet – er alle ord som er beskrivende for de hvites hverdag i Sør-Afrika. Overgrepene mot de hvite blir i all hovedsak begått av svarte, kraftig påheiet av regjeringen. Arbeidsløsheten og hjemløsheten forårsakes direkte av den sørafrikanske staten, som både gjennom lov og praksis diskriminerer hvite og begrenser deres livsvilkår.

Utover Nelson Mandela og hans parti African National Congress, som bedrev terror og angrep sørafrikanske sivile i stor skala og som ikke engang Amnesty International ville ta i forsvar, hvilke var så de største pådriverne for den såkalte frigjøringen? I all hovedsak jødisk-eid eller -kontrollert massemedia, storfinans og folkeforrædere. Gjennom globalt politisk trykk og intensiv propaganda, med Mossad-trente Nelson Mandela og kompani som løpegutter og gallionsfigurer, fikk man folkeopinionen på sin side og kunne til slutt ta makten i landet.

Etterspilllet av maktovertakelsen blir til den dag i dag beskrevet som en solskinnshistorie i folkefiendtlig media, men skjebnen til den hvite befolkningen prates det lite om. En skjebne som vanskelig kan beskrives som noe annet en et rent og skjært folkemord.

Ser man på dagens Europa og Norden, blir det vanskelig å ikke trekke paralleller til Sør-Afrika. Storskala masseinnvandring fra den tredje verden, kraftig påheiet av samme krefter som stod bak Sør-Afrikas fall og det pågående folkemordet på de hvite.

Vårt budskap til Nordens befolkning er følgende: Ikke begå samme feil som sørafrikanerne! Kjøp ikke massemedias, storfinansens og folkeforrædernes løgner. Stå opp og kjemp for Norden – før det er for sent. La ikke Nordens barn lide samme skjebne som Sør-Afrikas. Organiser dere i Motstandsbevegelsen og kjemp for det nordiske folk!

Besøk propaganda-siden HER.

Les også:
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
African National Congress grunnlegges
Church Street-bombingen
Winnie Madikizela-Mandela
Eugène Terre’Blanche – Et liv i kamp for sitt folk