Hjem Nyheter Sør-Afrika: Nybakt mor knivdrept i eget hjem

Sør-Afrika: Nybakt mor knivdrept i eget hjem

2

SØR-AFRIKA En ung sørafrikansk kvinne ble knivdrept i sitt eget hjem mens hun var hjemme og tok vare på sin nyfødte baby.

Avdøde Kelly Bain og hennes forlovede Christopher Bonus.

26 år gamle Kelly Bain var hjemme i fødselspermisjon med sin nyfødte datter da hun plutselig ble utsatt for et knivangrep av en ukjent mann i sitt hjem i havnebyen Port Elizabeth i Sør-Afrika.

Ifølge politiet knivstakk gjerningsmannen den nybakte barnemoren to ganger i halsen før han flyktet fra åstedet med offerets forlovelsesring. 26-åringen ble liggende igjen i en blodpøl på badet, og døde senere på sykehus av de alvorlige kuttskadene.

Den grusomme hendelsen ble bevitnet av kvinnens forlovede Christopher Bonus som desperat prøvde å stoppe gjerningsmannen, men som klarte å rømme ved å ta seg over et gjerde. Det er fremdeles ukjent for politiet hvordan gjerningsmannen klarte å ta seg inn i huset.

Paret forlovet seg i november i fjor og planla å gifte seg iløpet av noen måneder. De hadde nettopp feiret fødselen til sitt første barn sammen. Parets datter, som lå i en nærliggende barneseng da angrepet fant sted, rapporteres å være uskadd.

LES OGSÅ: Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JudasGarSvikerTom Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tom

Fy FAEN. Blir så forbanna og fortvilet. Håper virkelig at alle hvite sør afrikanere får asyl i Russland og at hver eneste en av apene i sør Afrika dør av sult etterpå

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Vi bør på sikt se på alternativet å få erobret dette kontinentet.