Hjem Nyheter Sør-Afrika: Nybakt mor knivdrept i eget hjem

Sør-Afrika: Nybakt mor knivdrept i eget hjem

2

SØR-AFRIKA En ung sørafrikansk kvinne ble knivdrept i sitt eget hjem mens hun var hjemme og tok vare på sin nyfødte baby.

Avdøde Kelly Bain og hennes forlovede Christopher Bonus.

26 år gamle Kelly Bain var hjemme i fødselspermisjon med sin nyfødte datter da hun plutselig ble utsatt for et knivangrep av en ukjent mann i sitt hjem i havnebyen Port Elizabeth i Sør-Afrika.

Ifølge politiet knivstakk gjerningsmannen den nybakte barnemoren to ganger i halsen før han flyktet fra åstedet med offerets forlovelsesring. 26-åringen ble liggende igjen i en blodpøl på badet, og døde senere på sykehus av de alvorlige kuttskadene.

Den grusomme hendelsen ble bevitnet av kvinnens forlovede Christopher Bonus som desperat prøvde å stoppe gjerningsmannen, men som klarte å rømme ved å ta seg over et gjerde. Det er fremdeles ukjent for politiet hvordan gjerningsmannen klarte å ta seg inn i huset.

Paret forlovet seg i november i fjor og planla å gifte seg iløpet av noen måneder. De hadde nettopp feiret fødselen til sitt første barn sammen. Parets datter, som lå i en nærliggende barneseng da angrepet fant sted, rapporteres å være uskadd.

LES OGSÅ: Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
3 år siden

Fy FAEN. Blir så forbanna og fortvilet. Håper virkelig at alle hvite sør afrikanere får asyl i Russland og at hver eneste en av apene i sør Afrika dør av sult etterpå

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Vi bør på sikt se på alternativet å få erobret dette kontinentet.