Hjem Nyheter Sørafrikansk partileder: – Hvite burde tjene svarte

Sørafrikansk partileder: – Hvite burde tjene svarte

0

SØR-AFRIKA Den hvite minoritetsbefolkningen i Sør-Afrika er under stadig angrep. Den svarte EFF-lederen uttalte nylig at hvite burde slave for svarte.

Det er lederen for det radikale marxistiske partiet Economic Freedom Fighters (EFF), Julius Malema, som nylig skapte oppstandelse da han uttalte at den hvite populasjonen i Sør-Afrika ikke burde drepes, men slave for de svarte.

– Jeg vil ikke at svarte arbeider for hvite. Jeg vil at dere skal arbeide for dere selv, og hvite mennesker vil arbeide for dere. Det vil være virkelig frihet, sa Malema.

I en debatt på RT mente presidenten for det rasistiske partiet Black First Land First (BLF), Andile Mngxitama, at Sør-Afrika er styrt av hvite, som utnytter svarte. Mngxitama startet det rasistiske partiet, som vil stjele de hvites land uten kompensasjon, etter å ha blitt kastet ut fra EFF.

– Vårt parliament, selv om det ser svart ut, er kontrollert av hvite penger og kan ikke lage lover som tjener våre interesser. […] Vi vil stoppe systemet som er konstruert i dag med hvite mennesker på toppen, som undertrykker og utnytter svarte.

Mngxitama mente også at BLF ikke ønsker å undertrykke hvite, de kan «faktisk forlate [landet] hvis de vil!».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg