Hjem Nyheter Utenriks Soros legger 220 millioner dollar i anti-hvit virksomhet i USA

Soros legger 220 millioner dollar i anti-hvit virksomhet i USA

JØDISK MAKT Open Society Foundations erklærte på mandag at de vil investere 220 millioner dollar i kampen for såkalt «rasemessig likhet». Hovedsummen går til «svartledet grupper for rasemessig rettferdighet».

Jøden George Soros med sin samfunnsødeleggende NGO «Open Society Foundations».

Open Society Foundations (OSF) er stiftelser med subversive ambisjoner, grunnlagt og ledet av den jødiske finansmannen George Soros.

På mandag erklærte OSF at de vil investere 220 millioner dollar i virksomheter som sikter på å oppnå det de selv kaller «rasemessig likhet» i Amerika.

Prosjektet benevnes som «et stort finansielt tiltak for å vesentlig styrke et flertall av svartledet grupper for rasemessig rettferdighet».

Den jødiskeide avisen The New York Times (NYT) hevdar i sammenhengen:

Initiativet, som tas midt under nasjonale protester for rasemessig likhet og krav på en politireform, utløst av drapet på George Floyd i Minneapolis, kommer til å drastisk omforme landskapet av svarte politiske og borgerrettighets-organisationer.

Avisen understreker spesielt at «rase og identitet har kommet til å bli eksplisitte fokuspunkter i amerikansk politikk de seneste årene».

Om George Soros skriver man:

Uten å vise det minste tegn på å ville trekke seg tilbake plasserer nå Soros, som til tider har blitt tvunget til å tåle smusskasting og antisemittisme for sin rolle som liberal megadonator, sin stiftelse nær protestbevegelsens front.

Av den donerte summen på 220 millioner dollar kommer stiftelsen til å investere 150 millioner i femårige stipender for utvalgte grupper, inklusive «progressive og voksende organisasjoner» som Black Voters Matter Fund og Repairers of the Breach.

Midler oppgis også å tilfalle mer etablerte svarte borgerrettighetsorganisasjoner som The Equal Justice Initiative.

OSF kommer til å investere ytterligere 70 millioner dollar i lokale stipender som støtter forandringer av politi- og rettsvesen.

Disse pengene kommer til å brukes til å «bekoste muligheter til medborgerengasjement», samt til å ordne praksisplasser og «politisk trening» for unge mennesker.

Patrick Gaspard, ordfører for OSF, skriver på organisasjonens hjemmeside angående utlysningen av donasjonen:

Det er inspirerende og mektig å få erfare dette transformerende øyeblikket i bevegelsen for rasemessig rettferdighet. Vi er beæret over å kunne fortsette det vitale arbeidet med å kjempe for rettigheter, verdighet og likhet for undertrykte folk verden rundt som ble startet av vår grunnlegger og leder, George Soros.

NYT mener i sin artikkel at situasjonen som sammenfaller med et valgår – da demokratene desperat forsøker å beseire president Donald Trump – med en ekstraordinær protestbevegelse har forandret den allmenne opinionen blant «hvite amerikanere og ideologisk moderate».

Dette, understreker man, skaper en «grobunn for forandringer».

Les også:
Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA
George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations
Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George Soros
George Soros orkestrerte kvinneprotestene mot Donald Trump
Orbán: «Soros vil blande ut Europas folk»
Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa
En rekke amerikanske politikere er finansiert og manipulert av Soros
Hvitt folkemord