Hjem Nyheter Europa Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa

Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa

2

FOLKEUTBYTTE Et nettverk som drives av den jødiske multimilliardæren George Soros forsøker å forvandle Europas befolkning til et blandingsfolk, hevder Ungarns president Viktor Orban.

Viktor Orban og George Soros

Ett nettverk som drives av jøden George Soros har stor innflytelse på EU-organene i Brussel og er pådrivere til et «Europa med en raseblandet befolkning» ved å presse på for masseinnvandring, mener Ungarns president Viktor Orban.

I Radio Kossuth sist fredag gikk Viktor Orban til verbalt angrep på den jødiske globalisten og kalte ham for en politisk marionettmester som hadde stor innflytelse på EUs toppinstitusjoner.

– Soros’ menn har infiltrert Europaparlamentet og øvrige institusjoner. De forsøker å skape et Europa med en raseblandet befolkning, de forsøker å få Budapest fordømt og tvunget til å forandre sin innvandringspolitikk, forteller Orban, og fortsatte:

– Mer enn 200 medlemmer av Europaparlamentet har blitt oppført av Soros som «venner til nettverket».

Viktor Orban meddeler at han har gitt landets sikkerhetstjeneste i oppgave å undersøke Soros’ «imperium», for deretter å offentliggjøre hele nettverket.

– Ved å ansette flere folk til landets sikkerhetstjeneste bør Soros’ nettverk, som strever etter å påvirke europeeres liv, kunne bli avslørt. Hvem er disse ungarere som medvirker i denne prosessen herfra, i Ungarn?

Kilde:
 ‘Soros Network’ in Brussels Plots Creating ‘Europe of Mixed Population’

Relaterte artikler:
Ta tilbake makten fra globalistene!
Ungarn slår tilbake mot George Soros
Europa reiser seg mot George Soros og globalismen
En rekke amerikanske politikere er finansiert og manipulert av Soros

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

De landene som lå under det sovjetrussiske regimet i Østeuropa har en sunnere og mer realistisk holdning til masseinnvandring fra Midt-Østen og Nordafrika enn de fleste vestlige land. De ønsker ikke islamifisering eller globalisering, og holder derfor et våkent øye med subversive krefter som Soros et al.