Hjem Nyheter Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa

Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa

FOLKEUTBYTTE Et nettverk som drives av den jødiske multimilliardæren George Soros forsøker å forvandle Europas befolkning til et blandingsfolk, hevder Ungarns president Viktor Orban.

Jøden George Soros finansierer masseinnvandringen til Europa.

Ett nettverk som drives av jøden George Soros har stor innflytelse på EU-organene i Brussel og er pådrivere til et «Europa med en raseblandet befolkning» ved å presse på for masseinnvandring, mener Ungarns president Viktor Orban.

I Radio Kossuth sist fredag gikk Viktor Orban til verbalt angrep på den jødiske globalisten og kalte ham for en politisk marionettmester som hadde stor innflytelse på EUs toppinstitusjoner.

– Soros’ menn har infiltrert Europaparlamentet og øvrige institusjoner. De forsøker å skape et Europa med en raseblandet befolkning, de forsøker å få Budapest fordømt og tvunget til å forandre sin innvandringspolitikk, forteller Orban, og fortsatte:

– Mer enn 200 medlemmer av Europaparlamentet har blitt oppført av Soros som «venner til nettverket».

Viktor Orban meddeler at han har gitt landets sikkerhetstjeneste i oppgave å undersøke Soros’ «imperium», for deretter å offentliggjøre hele nettverket.

– Ved å ansette flere folk til landets sikkerhetstjeneste bør Soros’ nettverk, som strever etter å påvirke europeeres liv, kunne bli avslørt. Hvem er disse ungarere som medvirker i denne prosessen herfra, i Ungarn?

Kilde:
 ‘Soros Network’ in Brussels Plots Creating ‘Europe of Mixed Population’

Relaterte artikler:
Ta tilbake makten fra globalistene!
Ungarn slår tilbake mot George Soros
Europa reiser seg mot George Soros og globalismen
En rekke amerikanske politikere er finansiert og manipulert av Soros