Hjem Nyheter Soros vil ha regimeskifte i Kina

Soros vil ha regimeskifte i Kina

1

UTENRIKS Finansjøden George Soros krevde under et foredrag for konservative amerikanere at Kina bytter ut sin president Xi Jinping før de olympiske vinterlekene i Beijing. «Ellers blir det som i Tyskland 1936», mener Soros.

George Soros. Foto: http://www.stephan-roehl.de/ (CC BY-SA 2.0).

Den såkalte filantropen George Soros har gjort seg beryktet for å bruke sin store formue til politiske påvirkningskampanjer i land over hele verden.

Foruten at han lenge har drevet lobbyvirksomhet for masseinnvandring til hvite land gjorde han nylig en «Langsiktig investering» i Demokratene i USA på 125 millioner dollar.

Les mer: Jødisk milliardær donerer 125 millioner dollar til Det demokratiske parti i USA

Nå vil ha også gjøre forandringer i kinesisk politikk, rapporterer RT.

Denne beskjeden ga Soros under et foredrag for den neokonservative Hoover Institution på mandag.

Foredraget, som finnes transkribert på nettsiden georgesoros.com, ble innledet med at Soros gjorde sammenligninger med de olympiske lekene i Berlin 1936.

Les mer: OL i Berlin 1936

– 2022 vil bli et kritisk år i verdenshistorien. Om noen få dager kommer Kina, verdenens mektigste autoritære stat, til å være vert for de olympiske vinterlekene og, som Tyskland i 1936, vil de forsøke å bruke spetakkelet for å ta propagandaseire for sitt system med strenge kontroller.

Derfor krever Soros at Kinas president Xi Jinping går av. Xi er, ifølge Soros, i motsetning til sin markedsliberale forgjenger Deng Xiaoping en «sann troende kommunist» som har Vladimir Lenin og Mao Zedong som sine «idoler».

– Dette ville fjerne den største trusselen som åpne samfunn møter i dag og man bør gjøre alt som står i ens makt å oppmuntre Kina til å bevege seg i den ønskelige retningen, mener finansjøden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 måneder siden

Superjøden Soros har ikke så lang levetid igjen, men han bruker all tid på fortsatt subversjon og «filantropisk» virksomhet, i tråd med jødenes tikkun olam(fixing the world). Mht Kina og Xi Jinping sikter han dog for høyt, og OL i Beijing kommer til å gå ufortrødent videre, om enn påvirket av den såkalte «pandemien».