Hjem Nyheter Sosietetsjødinnen Ghislaine Maxwell gråter krokodilletårer: «Jeg har blitt mishandlet»

Sosietetsjødinnen Ghislaine Maxwell gråter krokodilletårer: «Jeg har blitt mishandlet»

1

USA Den Epstein-tilknyttete jødinnen Ghislaine Maxwells rettssak hvor hun er tiltalt for menneskehandel nærmer seg. Nå gråter hun ut om at hun behandles dårlig av fengselsvaktene.

Ghislaine Maxwell (t.v.) mistenkt for menneskehandel med den avdøde Jeffrey Epstein (t.h).
Foto: Ghislaine MaxwellCC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons. // Palm Beach County Sheriff’s Department (Public domain).

Den velkjente sosietetsjødinnen Ghislaine Maxwell sitter for tiden i varetekt mistenkt for menneskehandel. Den mistenkte menneskehandelen skal ha skjedd hos den utpekte tidligere Mossad-agenten og jøden Jeffrey Epstein og det pedofile nettverket han tros skal ha ligget bak.

Forrige mandag var Maxwell oppe i føderal forrett på Manhattan og i forbindelse med dette passet hun på å klage over at hun har blitt både fysisk og psykisk mishandlet av kriminalomsorgen i varetekten, samt at hun lever under «uhygieniske forhold» og får «uspiselig mat».

– Jeg har blitt overfalt og mishandlet i nesten ett og ett halvt år. De gir meg råtten mat. Et eple hadde larver i seg, sa Maxwell til Daily Mail, og fortsatte:

– Jeg pleide å dusje hver eneste dag, men jeg har sluttet med det ettersom de ekle vaktene står nære og stirrer på meg hele tiden, fortsatte hun.

Expressn oppga dog så sent som søndag 14. november at Ghislaine Maxwell, som også har blitt utpekt som Mossad-agent, ifølge eget utsagn leker og spøker med fengselsvaktene.

– Jeg pleier å leke gjemsel med vaktene, jeg gjemmer meg bak søyler og de er med på leken. Vi ler mye. Jeg later som jeg er «monster» – løfter opp hendene og knurrer mot dem – de svarer med samme gest. Vi ler, skal hun ha sagt.

Maxwell skapte dessuten under sin tid i isolasjon en usynlig venn som hun skyldte på når noe gikk galt.

– Når det skjedde så kom vaktene løpende, så jeg skapte min cellekamerat A-17. Hver gang noe skjer skylder jeg på A-17, sier Maxwell.

Maxwell anses å være veldig tilbøyelig til å rømme og derfor ble hennes søknad om løslatelse fra varetekt avslått for fjerde gang på rad for to uker siden. Hun har også tidligere forsøkt å tilby mangfoldige millioner til påtalemyndighetene for å bli frikjent og løslatt, uten hell. Rettsaken hennes starter den 29. november, der hun risikerer opptil 80 års fengsel om hun blir dømt på alle punktene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
10 måneder siden

Jøden Epstein og jødinnen Maxwell forsynte diverse maktpersoner med unge, vakre jenter til seksuell utnyttelse, og videotapet «seansene». Bevis for «sex med mindreårige» kunne så brukes til manlpulering og utpressing, bl.a. av prins Andrew og Bill Clinton, som selvsagt var lettvinte «ofre» for jødenes intriger. Opplysninger kunne så gå videre til Mossad, som var sannsynlige oppdragsgivere.