Hjem Nyheter Norge Sp-politiker mister verv etter å ha delt klimainnlegg

Sp-politiker mister verv etter å ha delt klimainnlegg

7

KLIMAHYSTERI Sp-representant Trine Borge Johansen mister verv etter å ha delt innlegg som taler mot klimahysteriet.

Sp-politiker Trine Borge Johansen mister nå sine verv i Senterpartiet etter å ha delt et innlegg som taler mot klimahysteriet.

– Senterpartiet beklager at en av våre tillitsvalgte har opptrådt på en måte som er egnet til å så tvil om Senterpartiets holdning til klimautfordringene. Senterpartiet forventer at lokale tillitsvalgte forholder seg til partiets vedtatte politikk når de uttaler seg om dette i det offentlige rom, skriver partiet.

Avgjørelsen om å ta Sp-representant Trine Borge Johansen ut av Drammen kommunes klimautvalg ble tatt på et ekstraordinært styremøte i lokallaget onsdag kveld, skriver Drammens Tidende.

Innlegget som Sp-representanten delte hadde overskriften «500 vitenskapsmenn i åpent brev til FN: Det er ingen klimakrise» og er å finne på Frihetskamp. Det kan jo også spekuleres i hva de egentlig ble mest forbannet over, om det var det at innlegget talte mot klimahysteriet, eller det at innlegget ble hentet fra Frihetskamp.

Kildekritikk ropes det, samtidig som de peker til at nyheten ligger på Frihetskamp. Frihetskamp viser dog alltid til sine kilder, og det kilder som ofte er systemmedia selv. I det omtalte innlegget henvises det kun til det faktum at 500 vitenskapsmenn i åpent brev til FN sier at det ikke er noen klimakrise, noe man selv kan lete frem i kilden. Det er med andre ord ikke Frihetskamp i seg selv som påstår at det ikke er noen klimakrise.

Sp-politiker Trine Borge Johansen gjør dessverre som så mange andre før henne, og legger seg flat og går i forsvarsmodus. Overfor systemmedia unnskylder hun seg og sier at hun nå har «fått en kraftig lærepenge», og at dette «samtidig har minnet oss alle på at det er lurt å tenke før vi deler». Med dette gir hun dem makt til å holde på, fremfor å avvæpne deres skyts med å si «hva i nyhetsartikkelen var egentlig feil?»

Les også:
Klima dreper færre og færre
Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George Soros
FN: Send ikke hjem «klimaflyktninger»
FN varsler om 250 millioner «klimaflyktninger»
WHO: «Klimaendringer kan føre til psykiske lidelser»
Redd klimaet – spis insekter eller bli kannibal

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Håkon
Håkon
2 år siden

Latterlig.
Sannheten er sannheten, uansett hvem som ytrer den.

Steinar
Steinar
2 år siden

I motsetning til de aller fleste medier, spesielt systemmedia, så viser Frihetskamp til sine kilder og ikke minst er det åpent kommentarfelt her med høy takhøyde. Systemmediene har jo lukket sine kommentarfelt etter at folk flest begynte å kritisere dem og gå til forsvar for nasjonelle 😉 Og kontrollert opposisjon som Resett sensurerer sine kommentarfelt med en gang noen kritiserer jødemakten eller peker på det åpenbare, at ulike raser eksisterer.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Har mer tillit til 500 vitenskapsmenn, enn til ei 17 år gammel indoktrinert jente.

Hans-Simon
2 år siden

Nei, ytrer du som politiker tvil om klimareligionen til Greta Thunberg et al, tvil om at 6 gorillion jøder ble gasset og brent i 2.verdenskrig, og tvil om at kvinner bør lede land og folk, da er du brennemerket, støtt ut og lagt død. Selv om du unnskylder og beklager, legger deg flat, osv. Du har feilet og syndens lønn er døden, iflg bibelen, og iflg politisk korrekthet idag. Og det verste er å gi NAZISTENE ære for noe som helst, for de er ONDE, og tok livet av 6 milliarder jøder, i gasskamre og krematorier i Auschwitz. Så det… Les mer »

Roar
Roar
2 år siden

Hun var tydeligvis ikke helt for dette med klimahysteriet, …så hun burde jo da stått opp for sine meninger om saken. Hun delte nyheten fra Frihetskamp, og hva så? Tydeligvis er det mer viktig hvem som sier det, fremfor hva som blir sagt. Det blir for dumt. De forsøker å skremme folk til taushet, og fra det å dele fra alternative nyhetssider, og hvorfor? Ikke fordi det er «falske nyheter», man kan jo selv se kilden i artikkelen, men det ligger vel mer i det at globalistene selv ønsker all kontroll over informasjonsflyten og dermed mer kontroll over folkets tanker… Les mer »

Grim
2 år siden

Det er ikke innholdet som er farlig men hvem det kommer fra. Sa skyggeheksa Gro Nyhus og dro til blokksberg for å få sin daglige dose selvfornektelse, ved å ofre ti jomfruer på Per Bortenalteret

Richard
2 år siden

Det er slik løgnen bevares og denne fremgangsmåten til globalistene er stereotypisk.