Hjem Nyheter Norge Sp-politiker mister verv etter å ha delt klimainnlegg

Sp-politiker mister verv etter å ha delt klimainnlegg

KLIMAHYSTERI Sp-representant Trine Borge Johansen mister verv etter å ha delt innlegg som taler mot klimahysteriet.

Sp-politiker Trine Borge Johansen mister nå sine verv i Senterpartiet etter å ha delt et innlegg som taler mot klimahysteriet.

– Senterpartiet beklager at en av våre tillitsvalgte har opptrådt på en måte som er egnet til å så tvil om Senterpartiets holdning til klimautfordringene. Senterpartiet forventer at lokale tillitsvalgte forholder seg til partiets vedtatte politikk når de uttaler seg om dette i det offentlige rom, skriver partiet.

Avgjørelsen om å ta Sp-representant Trine Borge Johansen ut av Drammen kommunes klimautvalg ble tatt på et ekstraordinært styremøte i lokallaget onsdag kveld, skriver Drammens Tidende.

Innlegget som Sp-representanten delte hadde overskriften «500 vitenskapsmenn i åpent brev til FN: Det er ingen klimakrise» og er å finne på Frihetskamp. Det kan jo også spekuleres i hva de egentlig ble mest forbannet over, om det var det at innlegget talte mot klimahysteriet, eller det at innlegget ble hentet fra Frihetskamp.

Kildekritikk ropes det, samtidig som de peker til at nyheten ligger på Frihetskamp. Frihetskamp viser dog alltid til sine kilder, og det kilder som ofte er systemmedia selv. I det omtalte innlegget henvises det kun til det faktum at 500 vitenskapsmenn i åpent brev til FN sier at det ikke er noen klimakrise, noe man selv kan lete frem i kilden. Det er med andre ord ikke Frihetskamp i seg selv som påstår at det ikke er noen klimakrise.

Sp-politiker Trine Borge Johansen gjør dessverre som så mange andre før henne, og legger seg flat og går i forsvarsmodus. Overfor systemmedia unnskylder hun seg og sier at hun nå har «fått en kraftig lærepenge», og at dette «samtidig har minnet oss alle på at det er lurt å tenke før vi deler». Med dette gir hun dem makt til å holde på, fremfor å avvæpne deres skyts med å si «hva i nyhetsartikkelen var egentlig feil?»

Les også:
Klima dreper færre og færre
Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George Soros
FN: Send ikke hjem «klimaflyktninger»
FN varsler om 250 millioner «klimaflyktninger»
WHO: «Klimaendringer kan føre til psykiske lidelser»
Redd klimaet – spis insekter eller bli kannibal