Hjem Nyheter Europa Spania skal føre protokoll over alle som nekter å ta koronavaksinen

Spania skal føre protokoll over alle som nekter å ta koronavaksinen

3

OVERVÅKNING Spania skal opprette et register over alle innbyggere som nekter å ta vaksinen mot koronaviruset. Registeret skal deretter deles med andre EU-land, forklarer landets helseminister.

Illustrasjonsbilde. Foto: CC public domain.

Spanias helseminister Salvador Illa forteller at landet kommer til å opprette et register over alle innbyggere som nekter å ta koronavaksinen. Registeret vil deretter bli delt med andre EU-land. Det vil dog ikke være tilgjengelig for allmennheten, forsikrer Illa.

Akkurat som Norge holder Spania nå på å vaksinere store deler av befolkningen. Spania har i høst blitt hardt rammet av koronaviruset og påfølgende restriksjoner. Helseministeren mener at den eneste måten å gå tilbake til en normaltilstand er «å vaksinere nøyaktig alle – jo flere desto bedre».

Vaksinasjonen kommer ikke til å være obligatorisk i Spania, men om man nekter å ta vaksinen kommer man altså til å havne i et register.

«Folk som tilbys en behandling som de av en grunn nekter å ta imot, vil noteres i registeret. Slik at det ikke blir noen feil i systemet. Slik at vi ikke går glipp av å gi personer muligheten til å vaksinere seg», forklarer Illa under et intervju med den spanske TV-kanalen LaSexta.

Ifølge den siste opinionsundersøkelsen har antallet spanjoler som ikke vil ta vaksinen rast fra 47 prosent i november til 28 prosent i desember.

Spania har akkurat nå et riksdekkende portforbud som gjelder mellom klokken 23:00 til 06:00. Portforbudet kommer til å gjelde frem til begynnelsen av mai. Unntak kan bare gjøres for å jobbe, kjøpe medisin eller ta hånd om sine barn.

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
16 dager siden

«Vil du ikke så skal du!» Det er altså «frivillig» å la seg injisere, men nekter du vil det bli konsekvenser, som feks at du ikke får reise utenlands og feriere slik du kunne før. Alt dette ligger i kortene, og trykket i MSM for å la seg vaksinere har bare økt. I håp om å få «normale» tilstander tilbake er alt fra 60 til 80% nå villige til å ta sprøytestikkene. Bare et resistent mindretall vil ikke la seg presse, og de skal «straffes». Brave new world.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
16 dager siden

Har sett flere videoer og nyheter om folk som har tatt vaksinen, og allerede fått alvorlige bivirkninger. Vil ikke bli overrasket om det kommer til å dø flere av vaksinen enn av det mystiske koronaviruset.

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
14 dager siden

Alle som taler myndigheten imot, nekter å følge ordre etc. Havner i et register som når tiden er inne vil bli brukt til å eliminere disse.