Hjem Nasjonal kamp Spesialenheten: Demonstrasjonen var lovlig og politiet handlet korrekt

Spesialenheten: Demonstrasjonen var lovlig og politiet handlet korrekt

6

NORGE Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Kristiansand var lovlig og politiet opptrådte korrekt. Dette er konklusjonen til Spesialenheten som nå offisielt har lagt ned etterforskningen av politiet.

Det var i kjølvannet av Den nordiske motstandsbevegelsens svært vellykkede demonstrasjonen i Kristiansand den 29. juli ifjor at den folkefiendtlige gruppen Nye SOS Rasisme anmeldte politiet for tjenestefeil. Dette fordi de mente demonstrasjonen var «ulovlig» og burde ha vært stanset av politiet.

Spesialenheten meddelte denne uken at de ikke kom til å innlede en etterforskning av politiet, da de anså at de hadde handlet helt korrekt. At demonstrasjonen var lovlig, som Motstandsbevegelsen gjentatte ganger hadde sagt, ble også slått fast.

– Begrunnelsen for at vi ikke starter etterforskning er at en demonstrasjon på offentlig sted som hovedregel ikke er søknadspliktig i Norge, sier juridisk rådgiver i Spesialenheten Camilla Lie.

Mediastorm i kjølvannet av demonstrasjonen

Motstandsbevegelsens demonstrasjonen skulle i utgangspunktet gått av stabelen i Fredrikstad, men ble flyttet til Kristiansand. Dette da politiet, som først hadde godkjent demonstrasjonssøknaden, senere avslo den av frykt for «voldelige motdemonstranter».

LES OGSÅ: – Historie ble skrevet!

Politiet fikk i etterkant av den svært vellykkede demonstrasjonen hard medfart i løgnmedia. Folkefiendtlige og ytringsfrihetshatende journalister, kulturpersonligheter, politikere og grupperinger mente demonstrasjonen var «ulovlig» og at politiet burde ha stanset den.

Sjef over Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, poengterte i flere artikler at det å demonstrere er en grunnlovsfestet rettighet og at det var ingenting ulovlig ved Motstandsbevegelsens demonstrasjon. Forwalds utsagn fikk også støtte fra flere anerkjente personer som blant annet juristen John Christian Elden og ytringsfrihetsekspert Anine Kierulf – og nå til slutt også Spesialenheten.

Se filmer fra demonstrasjonen:

https://www.youtube.com/watch?v=NiEiKioGHGQ

https://www.youtube.com/watch?v=NphANaol76k

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

NMR tok virkelig innersvingen* 2017 den 29 Juli. 29 Juli burde markeres som en symbolsk dag, Dagen hvor ‘Isen ble brutt’ i Norge. Her luktet det Revolusjon lang vei, med rakryggede Nasjonal sosialister/ Normale borgere som helt tydelig utrykte at dem har fått nok. Dette var noe de korrupte, lite kreative og hjernedøde myndighetene i Norge ikke forventet og flere overaskelser vil det nok bli. The Crybaby-community vil og må gjerne fortsette og sutre. NMR bryr seg fint lite. Tiden er inne for at ekte menn nå tar tilbake posisjonene som feminister og kulturmarxister har satt seg så avslappet og… Les mer »

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Helt korrekt!
Vi har lov å demonstrere på lik linje med alle andre.

Roar
Roar
4 år siden

Det er gledelig å se at spesialenheten denne gang ikke har latt seg presse av det evige hylekoret, men holdt seg til loven. Dette er forøvrig noe politiet generelt bør ta lærdom av, når de ser Motstandsbevegelsens aktivister ytre sitt budskap via flyvebladsutdelinger, eller det å henge opp en plakat på lovlig sted.

Espen H
Espen H
4 år siden

Hør…det sutres i kloakken. Venstrepøbelen river seg i det flokete håret, og tårene triller. https://youtu.be/Bocy21fyAao

trackback
4 år siden

[…] Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net. […]

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Skulle bare mangle!

Hat&Løgn senteret på Bygdø bør nå notere seg den nye Vind av sannhet og ekte NS-ånd som er i ferd med å blåse friskt inn over vårt langstrakte land og fortrenger stanken av det onde regimet som har kvelt alt som heter talent, høyere sjelsliv og ekte ytringsfrihet siden den tragiske okkupasjonen av vårt kjære fedreland våren 1945.