Hjem Artikler Splitt og hersk 2.0

Splitt og hersk 2.0

1

JØDESPØRSMÅLET Den demografiske og sosio-/økonomiske sammensetningen av de som deltar ved markeringene til Black Lives Matter, eller markeringer i det politiske og ideologiske kjølvannet av denne, er et fascinerende skue.

Clara Kraebber øverst til venstre     Foto: NYPD

Den demografiske og sosio-/økonomiske sammensetningen av de som deltar ved markeringene til Black Lives Matter, eller markeringer i det politiske og ideologiske kjølvannet av denne, er et fascinerende skue, nettopp fordi den gir et bilde av tidsånden og mekanismene som nå er virksomme i samfunnet. Og selv om mange av disse eksemplene lett blir anekdotiske, har de likevel en funksjon. Et slikt eksempel er (helt tilfeldig selvsagt) jødiske Clara Kraebber, fra en (helt tilfeldig selvsagt) velstående jødisk familie med flere eiendommer, inkludert en leilighet til 20 millioner kroner på Upper West Side på Manhattan, New York, hvor hun ble arrestert.

Claras far, Markus Kraebber, er barnepsykolog mens moren, Virginia Kindred, er arkitekt. Demonstrasjonen var arrangert av «New African Black Panther Party» og » Revolutionary Abolitionist Movement» og Kraebber ble arrestert sammen med en gruppe som utgjorde totalt syv individer, alle med privilegert bakgrunn, hvorav minst fem er jødiske (helt tilfeldig selvsagt). Selv studerer Clara ved Rice University, en studieplass som beløper seg til ca. 500.000 NOK i året, bare i studieavgift. Man kan dermed trygt fastslå at hun ikke har tenkt å selvproletarisere med det første.

At kapitalen nå forsøker å dreie de underliggende samfunnsproblemene til å handle om rase (hvor forestillingen om at svarte er systematisk undertrykt av privilegerte hvite skal etableres) og ikke klasse burde ikke overraske, og etter hvert vil venstresiden også bli fanget i denne retorikken, og ny-interseksjonalismen, smått om senn vil de ha integrert den dominerende klasses begreper og tenkemåte. Vi har sett antydninger allerede, også her til lands. Man kan si det er en ny-interseksjonalisme hvor det er kapitalmakten som nå styrer hierarkiets orden etter sin egen agenda. Et illustrerende eksempel er videoen under, hvor hvite demonstranter trakasserer en farget kvinne, i forbindelse med en Black Lives Matter markering.

(For en prosaisk og pop-kulturell fremstilling av absurditeten som fremvises i saken med Kraebber og de øvrige medtiltalte, anbefales Tom Wolfe`s «Rebel Chic & the Flak Catchers», om den (helt tilfeldig selvsagt) jødiske familien Bernstein, som i et fasjonabelt strøk av New York arrangerer en privatfest for å samle inn penger til Black Panther-bevegelsen.)

Les også:
Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon
Venstreekstremisme
Jødespørsmålet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det minner ikke så lite om det som skjedde i Norge og i mange vesteuropeiske land under det såkalte «studentopprøret» i 1968/69. Mange, kanskje de fleste av de som ble engasjert, kom fra solide middelklassehjem eller til og med overklassebakgrunn. Jeg, med min småbruker og fiskerbakgrunn, men med gode gymnaskarakterer, ble kjent med folk som gjerne hadde en far som var prest eller overlege, eller var ansatt i byråkratiet, osv. Det var IKKE «arbeiderklassen» – som angivelig skulle «frigjøres» – som ledet an, like lite som det er de svarte eller deklasserte som styrer de som bedriver hærverk og opptøyer… Les mer »