Hjem Nasjonal kamp Sprer falske nyheter om Motstandsbevegelsen

Sprer falske nyheter om Motstandsbevegelsen

8

FAKE NEWS Løgnpressen og venstreekstremister har den siste uken spredd falske nyheter om avgjørelsen til det svenske patent- og registreringsverket vedrørende varemerket Nordfront.

Flere aviser, også internasjonalt, har gjort store nyheter rundt saken der det påstås at Den nordiske motstandsbevegelsen skal ha tapt retten til navnet og varemerket Nordfront. Den ene artikkelen etter den andre har flere feil og bildet som blir malt er at Motstandsbevegelsens svenske nettside må endre navn og at propaganda med nettsidens adresse ikke lenger vil kunne brukes.

Det hele handler om falske nyheter. Hva som er sant er at det svenske patent- og registreringsverket (PRV) delvis har gitt det tyske logistikkselskapet Nordfrost medhold i at navnet og varemerket Nordfront er for likt deres. I praksis vil dette vedtaket ikke bety noe som helst for Nordfront eller Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet da forbudet kun omfatter reklame og annonsering til tredjepart.

Å trykke eller å spre propaganda med navnet Nordfront eller med adressen nordfront.se vil fortsatt være fullt lovlig. Å trykke klær og eller andre produkter med navnet Nordfront vil heller ikke være et problem. Forbudet vil kun gjelde om for eksempel Motstandsbevegelsens nettbutikk Nordfront Forlag ønsker å annonsere i media eller på annen måte spre reklame for å oppfordrer folk til å handle i butikken, og i den sammenheng bruke navnet Nordfront. PRVs avgjørelse vil derfor ikke på noen måte påvirke Motstandsbevegelsens aktiviteter og saken er derfor en ikke-nyhet.

Da vår svenske søsterside nordfront.se tok kontakt med PRV for å få klarhet i hvorfor media har spredd et slik misvisende bilde av avgjørelsen kommenterte de:

— Jeg forstår ikke hvordan det kunne bli så feil og hvordan media kan ha misforstått så mye. Det er mange journalister som har ringt her angående dette, og vi har sagt det samme til alle, at denne beslutningen bare omfatter reklame til tredjepart og vil ikke påvirke muligheten for å spre politisk informasjon i navnet.

Nordfront.se har også vært i kontakt med Motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg og for å høre hans syn på saken:

— Dette er bare ett av mange tilfeller der vi kan se hva de skammelige gribbene gammelmedia består av. De tar en ikke-nyhet og blåser den opp til ekstreme proporsjoner, krydrer den med løgner og plutselig så later de som de har fått til et skikkelig scoop. Denne saken ville aldri fått spredning om det ikke hadde fantes et åpenbart ønske om å anvende enhver anledning til å prøve å skade oss.

Kommer PRVs beslutning til å påvirke organisasjonens virksomhet i fremtiden?

— Ikke i det hele tatt. Vi vil sannsynligvis ikke engang påklage vedtaket da det virkelig ikke kommer til å bety noe for oss i det hele tatt, sier Lindberg.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

(1) Globalisternes nye verdensorden handler om å afskaffe nationerne til fordel for korporationerne, og patentere generne til slaverne. (2) I globalisternes øjne er goyims samfundskontrakter synonymt med kriminalitet og injurier imod jødernes sarte fornemmelser. (3) Småborgerlighedens baciller lader sig lede af hofjødernes judasged lige ind i kosherslagteriet til «evig frelse» i synagogens tarme.

Rammstein – Amerika: https://youtu.be/Rr8ljRgcJNM

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

I øvrigt vil et modereret kommentarfelt aldrig blive accepteret. Det, at sænke taghøjden, er en fravigelse fra udgangspunktet, som gør, at Modstandsbevægelsen selv vil fremstå, som det regime den påstår at bekæmpe. Povl Riis-Knudsen er en gudløs kommunist. Sensur vil uundgåelig tolkes som et forsøg på at gøre en Dansker og en Islænding tavs, hvilket vil måtte føre til gengældelse i andre sammenhænge. Dansk frisind hænger sammen med den frie ytring, og islandsk tillid er skjaldens mæle. Med kommunisten Povl Riis-Knudsen ombord, så er der allerede lig i lasten før jomfrusejladsen. Politiet kender sine lyssky tripelagenter, som altid vil sejle… Les mer »

Cheeki Breeki
Cheeki Breeki
Svar til  Sigurd Drakegull
5 år siden

Ekstremt lite sensur på siden her. Om noe sensureres er det enten pga. personlige opplysninger eller andre ting som kan lede til problemer med lovens lange arm. Eller misforsto jeg poenget ditt? Vanskelig å tolke det du skriver.

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Cheeki Breeki
5 år siden

Argumentet for et folkelig Norden forudsætter: (1) fri ytring mellem de nordiske lande, og at (2) alle er velkomne, som har hjertet på rette plads. Der er ikke noget der hedder «modererede Tingsforhandlinger». For at undgå moderering fra Pavestolens «kgl. tripelagenter» i Norge, så drog nordmændene til Island og skabte Altinget. Derfor accepteres moderering ikke. Moderering er en form for censur, som kan sammenlignes med brevcensur i Tyskland efter krigen, hvor kun de kommentarer slap igennem, som ikke udfordrede Nürnbergdomstolens «vedtagede sandhed» (i de allieredes småborgerlige lokalpatriotisme). Den tyske presse var ikke modereret under krigen, men det var derimod den… Les mer »

Skarpretteren
Skarpretteren
5 år siden

Hva blir neste utspill fra sionistene nå? Det er en trøst at disse ynklige krekene kjemper om vårt programs strengeste straff sammen med pedojœvler og andre avvikere.

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Stakkars dere, da! Dere har det fælt, dere!

Tor
Tor
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Er du alltid like passiv aggresiv og herpete som det fremstår fra dine kommentarer?

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

De prøver seg..men de snubler å faller