Hjem Nyheter Norden SR-reporter skulle lage solskinnsinnslag fra Kalmar-ghetto – ble truet og jaget vekk

SR-reporter skulle lage solskinnsinnslag fra Kalmar-ghetto – ble truet og jaget vekk

1

SVERIGE P4 Kalmars kvinnelige reporter skulle «gi et mer rettferdig bilde» av Kalmar-ghettoen Norrliden. Det endte med at hun ble truet av maskerte menn.

På mandag var Sveiges Radios reporter Louise Haag på plass i innvandrerbydelen Norrliden for å lage en reportasje da Länsstyret arrangerte en «demokratidag». Målet på forhånd var ifølge henne å «gi et mer rettferdig bilde» av bydelen.

– Norrliden er ikke et utsatt område i egentlig forstand, men det er blitt skildret mye om kriminalitet og narkotika der. Vi ville dra dit og løfte frem et annet bilde av Norrliden, sier P4 Kalmars reporter samt fungerende kanalsjef Louise Haag til Journalisten.

Snart dukker to maskerte menn opp og omringer henne, og situasjonen er «klart truende» ifølge Louise Haag. En av dem sier at «vi skal sprenge P4 Kalmar», fire, fem ganger. Etter en stund kan hun begi seg derfra.

I dag er Louise Haag bedrøvet, ettersom tanken var å gjøre et propagandainnslag om hvor bra innvandrerghettoen er.

– Det triste i dette er at vi forsøker å gi et mer rettferdig bilde, vise en del av alt som er bra i Norrliden – og så møter vi på juling, sier Louise Haag.

Hendelsen er politianmeldt av P4 Kalmar som en ulovlig trussel mot en gruppe. Ifølge Louise Haag er det en «trussel mot demokratiet» når spesifikt journalister utsettes for trusler.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
10 måneder siden

Kvinnelige reportere er stundom utrolig dumme, dvs hjernevasket til å tro at bare sandniggers ankommer Sverige og Norden vil de mirakuløst bli som oss, systemlojale og fredelige. Så får de en «reality check», men uten at de oppgir illusjonene. For det er alltid vi hvite som er skyldige, pga slaveri og «rasisme». Akk ja..