Hjem Nyheter Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel

Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel

5

GLADNYHET I følge en ny meningsmåling i USA er støtten til Israel nå fallende. Stadig flere amerikanere har gått lei av USAs aggressive utenrikspolitikk, som har hatt til formål å tjene Israel.

Illustrasjonsfoto.

USA har lenge vært kjent som et lydrike for Israel og jødene, der landet under enhver president i nyere tid har prioritert Israels og jødenes interesser, over alt annet. Eksempelvis har USAs utenrikspolitikk i en årrekke vært sterkt preget av jødiske interesser, og derfor sendt flere tusener av amerikanere i døden for Israel.

Stadig flere amerikanere har gått lei av USAs aggressive utenrikspolitikk, som stort sett har hatt til formål å tjene jødiske interesser. I følge en ny meningsmåling gjort av Gallup, har støtten til Israel falt markant det siste året.

Blant republikanerne har støtten til Israel falt fra 87 prosent til 76 prosent, mens støtten blant demokratene har falt fra 49 til 43 prosent. Dette er ganske mye med tanke på hvor enorm innflytelse og makt jødene har i USA.

Ken O’Keefe snakker om Israels krig, og USAs involvering:

James Traficant snakker om jødenes makt i USA:

Les også:
FILM: Hvordan Israel-lobbyen kontrollerer USA
Prins Charles: – Håper en amerikansk president tar seg av den jødiske lobbyen
Nigel Farage peker ut den jødiske lobbyen: «De har umåtelig stor makt i USA»
USAs våpenlobby peker ut jøder som «gun grabbers»
FILM: Jødespørsmålet forklart på fire minutter
Trump vil beholde militært nærvær i Midtøsten – for Israels skyld
Kunsten å unngå å se elefanter
Ville ha krig i Syria og felle Assad – for å hjelpe Israel
Israel leder USA til krig mot Iran?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Uten amerikansk dollarhjelp, og militær assistanse i ulike former, samt blodpenger som Tyskland og bl.a. Sveits har bidratt med, ville den sionistiske enklaven i Palestina ha vært uten muligheter for å bestå og styrke seg, på arabernes bekostning. Takket være Israel-lobbyen, som er sterkere enn alle andre i Kongressen, får jødene det de krever, og stakkars den kandidat som ikke spyttslikkende støtter Israel i ett og alt – da blir det ingen penger til valgkamp, og motkandidater, som underkaster seg, får rikelig. Systemet er totalt korrupt, og tjener utelukkende jøden – den evige parasitt og samfunnsødelegger.

Einar
Einar
4 år siden

Bra!
Det er på tide flere åpner øynene for jødisk makt og deres agenda.

Arno
Arno
Svar til  Einar
4 år siden

Ja, åpner de ikke nå veldig snart øynene, vil de få den samme behandlingen som ikke-jødene i Russland og Ukraina fikk av (((bolsjevik-kommunistene))). Titalls millioner av dem vil bli utryddet med vold – ikke bare i stillhet og langsomt utryddet som hittil.

trackback
3 år siden

[…] Les: Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel […]

trackback
3 år siden

[…] Les også: FILM: Israelsk diplomat diskuterer komplott mot britiske politikere FILM: Jewish control of America Amerikanere koker av sinne over Trumps seneste handling mot Iran Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel […]