Hjem Nyheter Stadig flere begynner å bli lei av homolobbyen

Stadig flere begynner å bli lei av homolobbyen

4

HOMOLOBBYEN Ifølge nye tall som homolobbyen selv publiserer blir stadig flere vanlige amerikanere lei av deres destruktive agenda.

Organisasjonen GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) gjennomfører hvert år en spørreundersøkelse for å kartlegge hvordan amerikanere stiller seg til ulike LHBT-spørsmål.

Ifølge årsrapporten for 2017 kommer det frem at det finnes en liten, men tydelig, økning blant befolkningen som er ukomfortabel med homoseksualitet i personlige relasjoner og i lokalsamfunnet. Resultatene viser at det er en økning på 2-3 prosent i hver kategori sammenlignet med fjoråret. Statistikken i rapporten viser også at til tross for en økning i aksept for homoseksualitet blant befolkningen i siste årene, ser trenden nå ut til å snu.

Noen utvalgte artikler om homolobbyen:

Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Homobevegelsen må gjennomskues
FILM: Hva er kulturmarxisme?
«Vi er perverse og dekadente!»
LHBT-psykolog forsøker å normalisere pedofile
Halvnaken 12-åring hylles av homobevegelsen for seksuelt utfordrende dans
Dansende kjønnsorganer i svensk «barne-TV»
Mener seksualundervisning bør starte i barnehagen
– Kjønnsforvirring er en liten pris å betale for sosial progresjon
LHBT-propaganda i barnehager har effekt, viser forskning
Galskapen fortsetter – regjeringen vil la syvåringer få skifte kjønn
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Magnus Hirschfeld og homolobbyen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Det går med homolobbyen som med jødelobbyen – folk, ikke minst unge, blir lei av propaganda, offentlig perversjoner(gay parades), og stadig gnåling om de arme jødene som var de ENESTE ofrene under 2.verdenskrig. Hvite tåler mye skyldpåføring og sensitivitetstrening, men snart er det nok. Vi vil ha vårt eget land, for hvite, der utlendinger får komme som turister og fremmedarbeidere, men ingen får bosette seg utenom nærskyldte nordiske og europeere. Og vi vil ha homoene inn i skapet igjen!

Andreas H
Andreas H
4 år siden

Folk har en tendens til og bli lei unaturlige budskap som blir presset ned i halsen på dem konstant, i dagens samfunn er det jo helt umulig omtrent og gå en dag uten og se eller høre om disse ekle tingene de promoterer.

Thule
Thule
4 år siden

Lettpåvirkelige kvinner har blitt hjernevasket til å synes at homofile menn er trendy og kule. Hollywood serier viser venninnegjenger med mannlige homofile venner. Her er den homofile mannen som et trofe for dem, et statussymbol og diplom de kan smykke seg med. Han er alltid sjarmerende fjollete, skravlete og oppmuntrer dem til promiskuitet og risikabel oppførsel. Både kvinner og homofile som ser dette tar etter oppførselen i det virkelige liv, siden folk flest er lettpåvirkelige, tørster etter bekreftelse og usikre nok på seg selv til at de gjerne trer en ferdig identitet over seg istedet for å stå imot hjernevasken.… Les mer »

trackback
5 måneder siden

[…] Stadig flere er lei av homolobbyen […]