Hjem Nyheter Europa Stadig flere begynner å sette spørsmålstegn til de alliertes krigshistorie og påstand...

Stadig flere begynner å sette spørsmålstegn til de alliertes krigshistorie og påstand om «holocaust»

7

TYSKLAND Yahoo Nyheter skriver i en artikkel om såkalte alvorlige hendelser der besøkende ved et «holocaust»-monument har tatt bladet fra munnen og våget å stille spørsmålstegn ved det jødiske narrativet om et påstått «holocaust».

Meme som setter spørsmålstegn ved «holocaust»-narrativet.

Ifølge Yahoo-artikkelen har en museumsdirektør ved en tidligere konsentrasjonsleir i Tyskland varslet om et økende antall hendelser der besøkende stiller spørsmålstegn ved hele «holocaust»-narrativet ved å skrive kritiske meldinger i gjesteboken, samt stille kritiske spørsmål til guidenes fortellinger.

Volkhar Knigge, museumsdirektør ved den tidligere konsentrasjonsleiren Buchenwald i Øst-Tyskland, forteller at det har blitt stadig mer vanlig med meldinger i gjesteboken som glorifiserer nasjonalsosialismen, eller som krever at leirene skal gjenåpnes for rasefremmede migranter.

Han legger indignert til at «høyreekstremister» også har blitt «observert smilende» når de har tatt selfies foran krematorieovnene for å «deretter sette opp klistremerker som glorifiserer revisjonistiske kolleger».

Et av mange eksempler på bildemanipulering, anvendt i holocaust-propaganda.

I nyere tid har til og med et økende antall turguider blitt avbrutt av såkalte ekstremister som stiller kritiske spørsmål.

Uwe Neumaerker, direktør for et minnessted for avdøde jøder i Berlin, forklarer at museet hans står overfor de samme «problemene»:

– Besøkende stiller spørsmål ved sannheten om folkemordet. Det er noe vi ikke en gang opplevde for noen år siden.

I artikkelen hevdes det at forklaringen til denne utviklingen delvis skyldes det at «tyskere som opplevde andre verdenskrig nå begynner å dø ut», det til tross for at svært mange eldre tyskere også er kritiske til de alliertes historieskrivning. Videre pekes det på den politikk som føres av det «innvandrerfiendtlige partiet AfD», hvorpå partiets nøkkelpersoner anklages for å ha angrepet «den mangeårige kulturen for kompensasjon for nazistenes forbrytelser».

Tidligere styreleder i AfD, Alexander Gauland, «beskyldes» i artikkelen for å ha oppfordret tyske medborgere til å føle seg stolte av soldatene som kjempet med Wehrmacht.

«Ytterste høyre og AfD anvender alltid en strategi der de forflytter grensene for å normalisere sine ideer,» sier Bianca Klose, fra den Berlin-baserte organisasjonen Mobile Counseling Against Right-wing Extremism (MBR).

Artikkelen beskriver videre hvilke mottiltak minnestedene har satt i verk, som følge av et publikum som har begynt å tenke selv.

I Berlin lar Neumaerker turguidene sine bestemme selv om de vil ta imot grupper fra AfD, samtidig som de har gitt personalet «spesiell trening i hvordan de skal reagere på provokasjoner».

Ved Neuengamme blir hver delegasjon fra AfD akkompagnert av ekstra turguider.

Noen minnesteder har også innført en spesiell «ekstremistbestemmelse» som forbyr besøkende å bruke klær «med henvisning til Det tredje riket».

Avslutningsvis beklager Knigge over at barn ikke hjernevaskes mer:

– At skoler i sine nedfelte timeplaner har blitt tvunget til å skjære ned på antallet leksjoner som utelukkende fokuserte på nazismens historie, det er en tendens som vakte uro både i Tyskland generelt og i en parlamentarisk studie skrevet for to år siden.

Han legger til:

– Minneplassene kan ikke kompensere for hva skolene ikke lenger lever opp til.

Les også:
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Hjernevasken virker ikke så godt lenger, og mange av de unge har fått informasjon på nettet, som imøtegår og motbeviser holocaustpropagandaen. Slik som mytene om hekseprosessene vil også jødeløgnene sakte men sikkert forvitre og forvises til historiens skraphaug. Til jødenes og deres spyttslikkende goyims forbitrelse og forferdelse, må vi tro.

Steinar
Steinar
2 år siden

Som man har sagt i mange år; sannheten kommer alltid frem før eller siden.

Så naiv
Så naiv
2 år siden

«Men det er jo sant, de sier jo det på TV og i lærebøkene» Og «det er jo VERDENS mest dokumenterte hendelse»….Muh…

Katrine
Katrine
2 år siden

Takket være internett så er det en lett tilgjengelig motkraft til indoktrineringen og hjernevaskingen som foregår på skolene disse dager. Det vil fortsette å bli flere og flere som stiller spørsmål.

Arno
Arno
2 år siden

Ser dere ikke kloremerkene på innsiden av den døren? Klarer dere ikke å forestille dere hvor ille det må ha vært for de stakkars jødene da gassen plutselig begynte å rive i snyteskaftene deres? Hva skal til for at dere fornektere skal begynne å tro på verdens best dokumenterte ikkehendelse? Det finnes tonnevis av dokumentasjon!!! Tonnevis!!!

Exit
Exit
Svar til  Arno
2 år siden

Når du sier det… så må jeg si at det dypt inne rørte seg en følelse jeg aldri har følt før. Et sekund varte det, men tror allikevel det var en begynnelse på noe stort. Og kloremerkene som har borret seg en cm inn i betongveggen, huff, jeg kan jo bare forestille meg hva som må til for å klare noe slik.

Håkon
Håkon
2 år siden

He did nothing wrong ?❤