Hjem Nyheter Europa Stadig flere britiske barn går på antidepressiva

Stadig flere britiske barn går på antidepressiva

2

HELSE Stadig flere britiske barn bruker antidepressive legemidler.

Stadig flere britiske barn har det så dårlig at leger mener at de må medisineres. Britiske leger har de siste årene skrevet ut stadig mer antidepressive legemidler – hovedsakelig de kontroversielle SSRI-medikamentene – til barn. England har sett en økning på 15 prosent, Skottland 10 prosent og Nord-Irland 6 prosent. Barn under 12 år er gruppen hvor økningen er størst.

Bakgrunnen til økningen skal være lange ventetider hos spesialister for mentalhelse.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Snikje BjørnVelden Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Velden
Velden

Og våre landsledere, inkludert deres støttespillere. Påstår at vi aldri før har hatt det så bra. Det oppfattes som at de synes at tragiske statistikker som her kommer frem er bra.

Snikje Bjørn
Snikje Bjørn

Det er psykiatrien som gjør folk syke. Har man fått en merkelap blir man sykeligjort av helsepersonel og folk. Man mister all sin troverdighet og ære. Om man har en tittel som spesialpsykolog eller psykiater så stemmer alt man sier og folket lytter troverdig øre til alt disse mener å tror.

https://www.google.no/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/VRwRxJ/Pessimisme-er-en-lidelse_-som-rammer-behandlere-og-skader-pasientene–Adrian-Lorentsson&ved=2ahUKEwizgKy89L7cAhUJhaYKHZJeBKIQFjAAegQIBhAB&usg=AOvVaw07GjbWkth283KGlfTp-dOJ