Hjem Nyheter Europa Stadig flere britiske barn går på antidepressiva

Stadig flere britiske barn går på antidepressiva

2

HELSE Stadig flere britiske barn bruker antidepressive legemidler.

Stadig flere britiske barn har det så dårlig at leger mener at de må medisineres. Britiske leger har de siste årene skrevet ut stadig mer antidepressive legemidler – hovedsakelig de kontroversielle SSRI-medikamentene – til barn. England har sett en økning på 15 prosent, Skottland 10 prosent og Nord-Irland 6 prosent. Barn under 12 år er gruppen hvor økningen er størst.

Bakgrunnen til økningen skal være lange ventetider hos spesialister for mentalhelse.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Velden
Velden
3 år siden

Og våre landsledere, inkludert deres støttespillere. Påstår at vi aldri før har hatt det så bra. Det oppfattes som at de synes at tragiske statistikker som her kommer frem er bra.

Snikje Bjørn
Snikje Bjørn
3 år siden

Det er psykiatrien som gjør folk syke. Har man fått en merkelap blir man sykeligjort av helsepersonel og folk. Man mister all sin troverdighet og ære. Om man har en tittel som spesialpsykolog eller psykiater så stemmer alt man sier og folket lytter troverdig øre til alt disse mener å tror.

https://www.google.no/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/VRwRxJ/Pessimisme-er-en-lidelse_-som-rammer-behandlere-og-skader-pasientene–Adrian-Lorentsson&ved=2ahUKEwizgKy89L7cAhUJhaYKHZJeBKIQFjAAegQIBhAB&usg=AOvVaw07GjbWkth283KGlfTp-dOJ