Hjem Nyheter Norden Stadig flere svensker ser på globalismen som jødisk makt

Stadig flere svensker ser på globalismen som jødisk makt

6

FILOSEMITTISME Socialdemokraterna i Sverige anser det som antisemittisk å ville stoppe globalismen.

Marita Ulvskog (i front) er globalist, men ikke bekreftet jødinne. Foto: Socialdemokraterna (CC BY 2.0)

Socialdemokraterna fortsetter å koble kritikk mot globalismen med antisemittisme. Marita Ulvskog (S) reagerer på at Sverigedemokraterna sier at de «vil redde Sverige fra globalister».

Forrige uke gikk utdanningsminister Anna Ekström (S), i en debattartikkel i den jødiske avisen Dagens Nyheter, til verbalt angrep på mennesker som kritiserer globalisme og kulturmarxisme.

Slike ord er «antisemittiske kodeord», skrev Ekström.

Partikollega og filosemitten Marita Ulvskog, som har sittet ti år i Europaparlamentet, og vært både sivil- og kulturminister i Sverige, henger seg nå på partiets linje om å stemple dagens systemkritikere som antisemitter.

Ulvskog dro antisemitt-kortet mot Sverigedemokraten Louise Erixon, som under et radiointervju fortalte at hun ønsket å redde Sverige fra globalismen.

– Målet er å redde Sverige fra sosialismen og liberalismens klør, redde Sverige fra globalismen og forsøke å få vårt land inn i en mer konservativ retning. Vi kan påvirke debatten veldig mye, selv fra en liten kommune. Å påvirke samfunnsdebatten slik at selv rikspolitikken går mot den retning vi vil se, skal Erixon ha sagt i intervjuet, ifølge den jødiske avisen Expressen.

Ulvskog – som selv er globalist – skrev da en kritisk uttalelse mot Erixon på Twitter, der hun indirekte erkjenner at globaliseringen drives frem av den jødiske makteliten.

Hør Louise Erixon, SD-kommunalråd i Sölvesborg, bli intervjuet i Radio P1. Hun bruker blant annet begrepet «globalister». Det vil si, det som ofte anvendes av høyreekstreme for å merke personer med jødisk tilhørighet.

Det faktum at jødene har en ledende rolle bak globalismen og da ønsker å forminske, og til slutt utslette de europeiske folkene, er noe jødene flere ganger har erkjent selv.

Eksempler:


Lenk: https://www.bitchute.com/video/KT17rkAduRA3/

Lenk: https://www.bitchute.com/video/GCioH95CIGzI/

Lenk: https://www.bitchute.com/video/FNwhKoZVPqvD/

Les også:
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Orbán: «Soros vil blande ut Europas folk»
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det skal lite til for å trigge jødene og deres allierte blant goyim. Kodeord av forskjellig slag tolkes som «antisemittisme» fort vekk, som feks globalisme og kulturmarxisme. Og de har jo rett; bak slike fenomen skjuler seg alltid(?), en jøde eller en jødealliert. Kfr Soros, som i MSM sjelden kalles jøde men derimot finansbaron, superkapitalist, osv. Men kall en jøde en jøde, og de krymper seg i redsel og panikk.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

En av mange vanvittige påstander jeg ser går igjen i diverse kommentarfelt er at Soros er en nazist. Det er derfor han forsøker å ødelegge det Europeiske folk. Ikke fordi han er jøde. Skal man le eller gråte?

Johan G
Johan G
3 år siden

Den jødiske globalismen er sannelig jødisk, helt rett. Så må de jo gjerne grine sine krokodilletårer mens motstanden vokser.

Steinar
Steinar
3 år siden

De skyter seg i foten. Herlig.

Sidsel
Sidsel
3 år siden

Føler meg forpliktet til å vise til Åpenbaringen Kap 2:9 og 3:9 De som kaller seg jøder de lyver og er Satans synagoge iflg Jesus.

N.S
N.S
3 år siden

Jødisk makt er hva det er. Og den makt er fremhjulpet av religiøse kristenfanatikere som tror jødene er guder.