Hjem Nyheter Norge Statsminister Jonas Gahr Støre omfavner det muslimske miljøet etter skyteepisoden

Statsminister Jonas Gahr Støre omfavner det muslimske miljøet etter skyteepisoden

5

NORGE Fra talerstolen i Oslo domkirke manet Støre til det å stå samlet med landets muslimer etter skyteepisoden mot en homsebar i Oslo.

Illustrasjonsfoto. Foto: Magnus Fröderberg, Creative Commons Attribution 2.5 dk.

Under en sørgegudstjeneste i Oslo domkirke på søndag holdt statsminister Jonas Gahr Støre en tale som gest for de døde og etterlatte etter skyteepisoden mot en homsebar i Oslo, hvorav 2 er bekreftet døde og rundt 21 skadet. Gjerningsmannen, som var en kurder, ble pågrepet kort tid etterpå og siktet for terrorhandling.

I sterk kontrast til hva arbeiderpartipolitikere ville manet til om en såkalt «høyreekstrem» hadde begått ugjerningen, talte Støre om det å stå samlet med landets muslimer etter hendelsen.

– Fra talerstolen i Oslo domkirke ønsker jeg å henvende meg direkte til norske muslimer. Jeg vet at mange kjente det synke i seg da det viste seg at gjerningsmannen tilhører et islamistisk miljø. At mange opplever frykt og uro. Redde for å bli mistenkeliggjort og ansvarliggjort for en handling som ligger så fjernt fra deres tro og verdier. Vit da dette: Vi står sammen. Vi er ett fellesskap, og vi har ansvar for fellesskapet sammen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
The goyim knows
The goyim knows
7 måneder siden

Hyklere, så utrolig hyklere.
Begår en hvit såkalt «høyreekstrem» en ugjerning en sjelden gang så skal de ta alle «høyreekstreme» under samme kam, men når ikke-europeiske innvandrere begår ugjerninger titt og ofte så taler de om å omfavne det miljøet.

J.H
J.H
7 måneder siden

Ikke uventet.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
7 måneder siden

Gahr Støre drømmer vel, akkurat som Erna Solberg, om at «norske muslimer» skal bli akkurat som alle andre i dette landet, og omfavne analisme og multikultur, men vil bli skuffet, For rettroende muslimer er LHBTQ uforenlig med islam, og islamister vil helst se alle perverse «off the roof», slik som det praktiseres i Saudi-Arabia og andre velfungerende islamske land. Mitt håp er at LHBTQ og islamisme gjensidig ødelegger hverandre, for sammen kan de umulig fungere i et samfunn.

Holger
Holger
7 måneder siden

Fra talerstolen i Oslo domkirke ønsker jeg å henvende meg direkte til norske nasjonalister. Jeg vet at mange kjente det synke i seg da det viste seg at gjerningsmannen tilhører et nasjonalistisk miljø. At mange opplever frykt og uro. Redde for å bli mistenkeliggjort og ansvarliggjort for en handling som ligger så fjernt fra deres tro og verdier. Vit da dette: Vi står sammen. Vi er ett fellesskap, og vi har ansvar for fellesskapet sammen.

Roger M
Roger M
7 måneder siden

Han kan jo ikke kritisere velgerne sine